Android Cihazınızda Oyunlar, Programlar Kasmaya Başlamışsa | Etkin Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye

Suan format attim ?";€&3%-%-<® ??? Error Mavi ekran cikartiyorum sana!
:D

- - - Eklendi - - -

Symbian hack- sql enjeksiyon -html code- Dos hack bizim isimiz. Dikkat ette dos atmiyim sana.( elimde 9 adet virus var. En tehlikelisi tikladiginda tum suruculeri silip supurup pcye format atiyor) korkun bnden :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Symbian hack- sql enjeksiyon -html code- Dos hack bizim isimiz. Dikkat ette dos atmiyim sana.( elimde 9 adet virus var. En tehlikelisi tikladiginda tum suruculeri silip supurup pcye format atiyor) korkun bnden :D

:aman2:

3-4 yıl önce biri böyle dedi. Üstelik MSN'den. Hacklicem hacklicem dedi. Açık bıraktım MSN'yi hackle lan! dedim :ehe Adamdan çıt çıkmadı :ehe

cukuleaks

Üye

:aman2:

3-4 yıl önce biri böyle dedi. Üstelik MSN'den. Hacklicem hacklicem dedi. Açık bıraktım MSN'yi hackle lan! dedim :ehe Adamdan çıt çıkmadı :ehe
Banada desen bendende cit cikmaz. Gercek hacker kendini heryerde belli etmez ve yap dedinmi yapmaz. Ha sen bana bise bilmiosn dersen ben sana derimki " su programi atacam tikla ac" programda yazarki "hacked by hackless- pc formatlanacak gule gule" ozmn anlarsin ne biliyorum ne bilmiyorum . Sansimada pc coktu viruslerin hepsi diskteydi. İnsallah formatsiz kurtaririm.. :D sonuc olarak msn hack yap dese biri yapmam.... :)

TheMadness

TheMadness

Üye
S60v3 için program arıyor S^3 forumuna konu açıyor

TheMadness

TheMadness

Üye

- - - Eklendi - - -

Bana at :D firewall var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu koptu :(

Aykut'un isminin geçtiği konu kopuyor hay Allah'ım ya :kop2:

TheMadness

TheMadness

Üye
Dos firewall dinlermi :D ayrica dosyalarin paylasima aciksa zaten isin bitiktir. Ordan pc kontrol edilebilir. Buda pcnin sonu anlaminada gelebilir ;) :D

- - - Eklendi - - -

Ahahaha :zuhaha: daha yeni anladim :kop:

Modeme erişimin yoksa nasıl ddos atacaksın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ddos = Direkt Dos mu nedir yaw :bilmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim lafi bile olmaz :)

- - - Eklendi - - -

:/ ilginc :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada. Saldirmadigim icinmi tesekkur ediyosun yoksa :D

- - - Eklendi - - -

Ahanda binbasi olmusun :o :o !!!

Sorumun cevabını verdin daha ne olsun :tebessüm:

Binbaşı mı olmuşum :hmmm Haa sen binbaşı olmuşsun tebrik ederim :alkis

SilentOne

SilentOne

Üye
Dos atmak. Bu bu sekilde kullaniliyor. "Dos atmak" "Dos ile saldirmak"
o dedğilde ddos ile sunucu çöketmesi yapılıyor ama once sunucu ıpv4 yada v6 a ulaşmak lazım onun dışında standart pc ye ddos yemez firewall var anti vürüsler var anacak dosya gonderirsin karşı taraf açar boom oda en güzeli çok yaptım :D

cukuleaks

Üye

o dedğilde ddos ile sunucu çöketmesi yapılıyor ama once sunucu ıpv4 yada v6 a ulaşmak lazım onun dışında standart pc ye ddos yemez firewall var anti vürüsler var anacak dosya gonderirsin karşı taraf açar boom oda en güzeli çok yaptım :D

O en zevklisi zaten :ehe

Üst Alt