Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
garip ya
- - - Eklendi - - -
Peki "hackless" deyince akliniza ne geliyor? Dogruyu soyleyin ama ben alinmam oyle kolay kolay![]()
Hackleyemeyen

garip ya
- - - Eklendi - - -
Peki "hackless" deyince akliniza ne geliyor? Dogruyu soyleyin ama ben alinmam oyle kolay kolay![]()

Hackleyemeyen![]()

Suan format attim ?";€&3%-%-<® ??? Error Mavi ekran cikartiyorum sana!
- - - Eklendi - - -
Symbian hack- sql enjeksiyon -html code- Dos hack bizim isimiz. Dikkat ette dos atmiyim sana.( elimde 9 adet virus var. En tehlikelisi tikladiginda tum suruculeri silip supurup pcye format atiyor) korkun bnden![]()

Adamdan çıt çıkmadı 
Banada desen bendende cit cikmaz. Gercek hacker kendini heryerde belli etmez ve yap dedinmi yapmaz. Ha sen bana bise bilmiosn dersen ben sana derimki " su programi atacam tikla ac" programda yazarki "hacked by hackless- pc formatlanacak gule gule" ozmn anlarsin ne biliyorum ne bilmiyorum . Sansimada pc coktu viruslerin hepsi diskteydi. İnsallah formatsiz kurtaririm..
3-4 yıl önce biri böyle dedi. Üstelik MSN'den. Hacklicem hacklicem dedi. Açık bıraktım MSN'yi hackle lan! dedimAdamdan çıt çıkmadı
![]()
sonuc olarak msn hack yap dese biri yapmam.... 
Suan format attim ?";€&3%-%-<® ??? Error Mavi ekran cikartiyorum sana!
- - - Eklendi - - -
Symbian hack- sql enjeksiyon -html code- Dos hack bizim isimiz. Dikkat ette dos atmiyim sana.( elimde 9 adet virus var. En tehlikelisi tikladiginda tum suruculeri silip supurup pcye format atiyor) korkun bnden![]()
firewall var
Bana atfirewall var
ayrica dosyalarin paylasima aciksa zaten isin bitiktir. Ordan pc kontrol edilebilir. Buda pcnin sonu anlaminada gelebilir 
S60v3 için program arıyor S^3 forumuna konu açıyor
daha yeni anladim 
Konu koptu
Aykut'un isminin geçtiği konu kopuyor hay Allah'ım ya![]()
Dos firewall dinlermiayrica dosyalarin paylasima aciksa zaten isin bitiktir. Ordan pc kontrol edilebilir. Buda pcnin sonu anlaminada gelebilir
![]()
- - - Eklendi - - -
Ahahahadaha yeni anladim
![]()
Hackleyemeyen![]()

Modeme erişimin yoksa nasıl ddos atacaksın

Ddos = Direkt Dos mu nedir yaw![]()
Dos atmak. Bu bu sekilde kullaniliyor. "Dos atmak" "Dos ile saldirmak"

garip ya
- - - Eklendi - - -

Aklıma hekır lar geliyor![]()

!!!Rica ederim lafi bile olmaz
- - - Eklendi - - -
:/ ilginc
- - - Eklendi - - -
Bu arada. Saldirmadigim icinmi tesekkur ediyosun yoksa
- - - Eklendi - - -
Ahanda binbasi olmusun![]()
!!!

Haa sen binbaşı olmuşsun tebrik ederim 
o dedğilde ddos ile sunucu çöketmesi yapılıyor ama once sunucu ıpv4 yada v6 a ulaşmak lazım onun dışında standart pc ye ddos yemez firewall var anti vürüsler var anacak dosya gonderirsin karşı taraf açar boom oda en güzeli çok yaptımDos atmak. Bu bu sekilde kullaniliyor. "Dos atmak" "Dos ile saldirmak"

o dedğilde ddos ile sunucu çöketmesi yapılıyor ama once sunucu ıpv4 yada v6 a ulaşmak lazım onun dışında standart pc ye ddos yemez firewall var anti vürüsler var anacak dosya gonderirsin karşı taraf açar boom oda en güzeli çok yaptım![]()