Android Cihazınızda Oyunlar, Programlar Kasmaya Başlamışsa | Etkin Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
ben s2den hic memnun degilim.telefon oyun actiktan 30dk sonra kızarmış ekmek gibi oluyor

Voltage control ile voltajini azalt?

- - - Eklendi - - -

Vay be :D nasıl becerdin :)

Bide en kotusu anakart yandi direk. Kolonya dokuldukten sonra telefonu habire acmaya calismayip direk telefoncuya goturseymisim telefona hic bise olmicakmis. Devamli sekilde guc dugmesine basinca kisa devre yapmis. Anakart felc 350 tl . 1 sene telefonsuz bir hayat yasadim. 5230 ile jar oyunlar. Hattida okumuyordu. Cok cile cektim :'(

TheMadness

TheMadness

Üye
Az önce nova3 açık kalmış telefon 52 derece oldu altında Soğutucu var şu an.

TheMadness

TheMadness

Üye
34 dereceye dusurdum

cukuleaks

Üye
:D laptop sogutucu ? :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Evet :D

PriZm

PriZm

Üye
nolmuş bu konuya böyle ya :D

cukuleaks

Üye

Bende oluyor elimi çok yakıyor :ehe Allah'tan geçen gün kılıf almıştım. Artık ısısını daha az hissediyorum :ehe

Kilif dahada hararet yapar bence. Amaaaan salla bea bukdr urasmaya degmez. İndir voltage control. Ghzi indir 500mhze rahat rahat buz gibi kullan telefonu :D (h)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kilif dahada hararet yapar bence. Amaaaan salla bea bukdr urasmaya degmez. İndir voltage control. Ghzi indir 500mhze rahat rahat buz gibi kullan telefonu :D (h)

Geçen gün 378 Mhz'ye çekmiştim telefonun max. hızını :ehe Menü bile kasıyordu Gingerbread'de :ehe

klongs

klongs

Üye
iyi res atmamış :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birazdan Modern Combat 3 oynayıp telefonu iyice ısıttıktan sonra önceki sayfalarda dediğim "demli soğuk mendili" cihazın arka kapağı ile kılıf arkasına koyup oynamaya devam edeceğim. Mendili koymadan hemen önce ve koyduktan 10 dk sonra ısılarını not edeceğim :)

iyi res atmamış :D

Çok şükür :sukur: Bir daha çekmem öyle. Max. hızı 1024'e min hızı 122 Mhz'ye çekiyorum daha iyi oluyor :)

- - - Eklendi - - -

Çok etkili olmadı. 39 dereceydi oyunu oynarken, bezi koyup 10 dk devam ettim 38 derece olarak ölçtüm sonra.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İlk sayfalarda söylediğim fanı paylaşmak istedim :D
Yavaş döndüğüne bakmayın 9V adaptöre bağlı şuanda sadece kendim serinlemek için kullanıyorum :D
Normalde 20V adaptöre bağlıyorum güzel soğutuyor pc yi :D
Fan saç kurutma makinesinden sökülme :D

[video=youtube_share;qUFYi2LSBwc]http://youtu.be/qUFYi2LSBwc[/video]

cukuleaks

Üye
Yavaş döndüğüne bakmayın 9V adaptöre bağlı şuanda sadece kendim serinlemek için kullanıyorum :D

Yok artik :kop:

PriZm

PriZm

Üye

videoyu açamıyorum özel videodur diyor :D

cukuleaks

Üye

1.4 ghz + 300 mhz gpu overclockla 69 derece gördüm:ehe ama telefonu hemen eski haline çevirdim pc bile en fazla 63 dereceye kadar ısınıyor:ehe

Ben 68 derecenin ustune cikinca buzlu suya atiyorum onceki sayfalarda anlattigim sekliyle :D

Üst Alt