android bütün uygulamalar bütün telefonlarda çalışır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
android bütün uygulamalar bütün telefonlarda çalışır mı?
İyi akşamlar ben android telefon almayı düşünüyorumda pek fazla bilgim yok android konusunda sorum şu olacak:
Örneğin vodafone 945e yüklenen bir oyun türkcell t10 a da yüklenir mi symbiandaki gibi ekran çözünürlüğünden kaynaklanan çalışmama olayı varmıdır? Windowstaki gibi çözünürlüğün önemi yokmu?

Ve diğer sorum mesela android 2.2 vs güncellemeler çıkıyo bunlar işlemcisi uyan telefonlara(yine android yüklü olan) direk yükseltiliyormu yoksa firmware tarzı bişi çıkması mı bekleniyor umarım cevap alabilirim teşekkürler...(not: yazılım okudum ama linux android hakkında neredeyse sıfırım açıklayıcı bir yazıya rastlayamadım)

61semih

61semih

Üye
1.sorunda evet ekran cozunurlugu onemli.bu yuzden bırbırıne uyumsuz olabılıyor.
guncellemeler de dedıgın gıbı tlefonun modelıne gore degısıyor.

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun teşekkür ederim...Uyumlu olsaydı ucuza bi telefon düşünüyordum nasıl olsa hepsi aynı uygulamaları çalıştırıyo diye demekki kalite takılmak lazım edecek :)

61semih

61semih

Üye
standartı 320x480 pixel ve 800mhz Adreno 200 GPU dan aşşagısını tavsıye etmem.en dusuk 600mhz bundan dusuk alacaksan nokıa ları tercıh etmenı onerırım

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim tercihimi LG P920 den yana kullandım.Fiyatı merak edenler için söyleyim ikinci el 910 tl.
Özellikler LG Optimus 3D P920
4.3 inç 800 x 480 piksel (3D) LCD Kapasitif Dokunmatik Ekran
1GHz Dual-Core ARM – A9 işlemci
GeForce GPU’lu Nvidia Tegra 2 çipseti
Çift Lensli 8MP Kamera, 3D(Steroskopik) resim ve video kayıt
HD 1080p Video Çekimi,720p 3D video çekimi
Android 2.2 (2.3 yüksetlme) İşletim Sistemi
Wi-Fi,DLNA, A-GPS, HSDPA, Bluetooth 3.0

karamezar

karamezar

Üye
teşekkür ederim tercihimi LG P920 den yana kullandım.Fiyatı merak edenler için söyleyim ikinci el 910 tl.

yazık etmıssın o paraya arkadas htc desire hd 950 tl ye alabılırdın

• Beğen
Tepkiler: ege_ege_deniz
karamezar

karamezar

Üye
tatalanya

tatalanya

Üye
androıd gıbı bır telefonda lg ne kadar ıyı olabılırkı hanı bu zamana kadar adam akllı bır reklamını gormedım lg nın

usta şimdi yazık olmuş mu olmamış mı bilmiyorum ama reklam yapıp yapmamak çıkmış ürünün kalitesini düşürüp arttırmakta bir rol oynamaz bence :)

örneğin ideos x5 :D ne kadar reklam yaptı ? ama ürün performansı bence fiyatının üstünde :)

not: desire hd gerçekten fena cihaz :) ideos'la uygun fiayata şans eseri tim görevlisi sayesinde tanışmasaydım,paraya kıyıp desire hd2 alacaktım :)

karamezar

karamezar

Üye
usta şimdi yazık olmuş mu olmamış mı bilmiyorum ama reklam yapıp yapmamak çıkmış ürünün kalitesini düşürüp arttırmakta bir rol oynamaz bence :)

örneğin ideos x5 :D ne kadar reklam yaptı ? ama ürün performansı bence fiyatının üstünde :)

not: desire hd gerçekten fena cihaz :) ideos'la uygun fiayata şans eseri tim görevlisi sayesinde tanışmasaydım,paraya kıyıp desire hd2 alacaktım :)

Evet galiba haklısın. Bazen iyi telefonlara reklamını görmeden de ulasabiliyoruz bnde htc d yi vitrinde görüp aldım :)

aligocur

Üye
Ben 2 telefonuda detaylı inceledim ve tercihimi lg optimus 3d yönünde yaptım htc evo 3d ye nazaran 2 kat daha hızlı bir telefon resmen donanım android için çok ince düşünülüp kılı kırk yararak tasarlanmış diyebilirim şidetle tavsiye ediyorum en ağır android oyunlarında bille ram kulanılmasına ve cihazın rootlu olmamasına rağmen çok seri ve ufacık bir donma ve takılma yaşamıyorum

----------Eklendi @ 11:20:13 ---------- Yazıldı @ 11:17:20 ----------

32 gd sd kartla root ladığım zaman alacağım sonuçlardan korkuyorum ama ne gerek var 15 gb dahili hafızaya sahip ama htc evo 3d 1 gb bir dahili hafıza kapasitesine sahip olduğundan buda büyük bir dez avantaj htc evo 3 d için

tahsin50

tahsin50

Üye
bencede lg alana kadar desire hd olabilirdi

ege_ege_deniz

Üye
bnim telefnumda android war galaxy mini ... ama internet geçmişi nasıl temizlenir bilmiyorum lütfen cevap yazın yardımcı olun ...

CS BETA

CS BETA

Üye

İyi bir karar, yalnız, P929 modelinde bluetooth 3.0 ve tegra olması lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt