Android telefonları ekran çözünürlükleri standatmıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android telefonları ekran çözünürlükleri standatmıdır?
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. ama 'android destek' diye bi forum bulamadım. şimdi sorunum şu:,
ben yeni bir telefon almaya karar verdim. ilk bada yı düşündüm ama hem uygulama azlığı hemde korkularımdan dolayı vazgeçtim. alternatifim andoroid oldu..
sorum ise:
bu android telefonlarda ekran boyutları standartmı? yani mesela ben burdan bi oyun indirsem işlemcisi felan yeten bütün android telefonlarda oynayabilirim? turkcell t10 gibi birşey alırsam burdan indirdiğim oyunu nasıl oynarım?
inanın yardımlarınız çok önemli...

toprakgunes

Üye
arkadasım t10 tavsıye etmem ısletım sıstemının ozellıgı kadar ekranın dokunmatık hassasıyetıde cok onemlı telefon alırken bunuda goz onunde bulundur t10 aynı cın telefonunun ekranı gıbı oyun oynayamazsın soleyım!!! onun yerıne bence androıdın en ıyı calıstıgı samsung galaxy al derım bende galaxy captivaya var hem super amoled hem cok hassas dokunmatıgı var ıslemcısıde hızlı 600 tl t10 verene kadar ıkıncı el htc hd2 yada samsung galaxy al derım saygılar!!

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler toprakgunes..
evet arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen. bu arada t10'un fiyatı 360 felandı..

toprakgunes

Üye
onemlı degıl yanlız ben kampanyalı fıyatı ıcın 600 demıstım turkcelden alındıgında:))

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu yardım edecek daha fazla kişi?

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaşlar yokmu yardım edecek daha fazla kişi?
kısaca cevaplayayım kardeş. tüm android işletim sistemli akıllı cihazların ekran çözünürlükleri aynı değildir ve dolayısıyla hepsi her oyunu oynatamaz. Oynatsada işe yaramaz oyun. telefon seçerken göz önünde bulundur bunları bence.

Kergitli

Kergitli

Üye
hocam ben wildfire kullanıyorum. T10a göre çok üst bir cihaz olmasına ragmen çoz az oyun oynayabiliyorum.
Oyun için androidli bi tel düşünüyosan desire, hd2 vs cihazlara bak. çünkü düşük ekranlılarda sadece küçük oyunlar oynanabiliyor

Algorismus

Üye
ekranları farklıdır. Tavsiye edeceğim telefon samsung galaxy s i9000 ya da htc desire.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
samsung wave s8500 de işine görür uygulama sorunu kalktı artık en zor aşamayı emsallerine göre daha iyi halletti sen androidi 4-5 yıl önce böyle görebilir misin :) ancak alice'n dünyasında bada os beklenen performansın üstünde bir sonuç çıkardı 1 yılını mayıs ayında dolduracak bir işletim sisteminde bahsediyoruz hızlı bir işletim sistemi sosyal ve multimedya ağırlıklı şahsen ben memnunum yüksek grafikli oyunları rahatcada oynuyorum nfs shift ,arm brother, sandstorm ,avatar, gta türevi oyunlar hepside ağır oyunlar 10 martta bada os 1,2 gelicek hızını hız browserinide iyidi zaten tam iyi olacak

ben kusurunu bulamadım :) bu arada eski iphone 3g kullanıcısıyım

berkcombil

Üye
Hepsinin standart olur mu hiç.Bak elindeki telefonu tıpkı bilgisayar gibi düşün.Piyasadaki çoğu bilgisayarda belirli oyunları oynayabilirsin.Ama donanımı güçlü bilgisayarlarda oyunları daha akıcı ve hızlı oynarsın.Androidli telefonlarda aynen öyledir.Eğer her açıdan mükemmel bir androidlim olsun diyorsan Galaxy S öneririm.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler herkese....

mc_shekil

mc_shekil

Üye
ben xperia x10 da çalıştıramadığım oyun yok 4 inç ekran , 480 x 854 pixel WVGA 16,536 renk TFT touchscreen ekran 1ghz işlemcisi ile çok hızlı bi cihaz.PES2011 i sorunsuz oynuyorum.seninde isteklerini fazlasıyla karşılar:oke::oke: fakat fiyatı 1.050 ile 1.150 arasında.bütçeyi biraz zorluyor

sismanhalis

Üye
bende aldım x10i ve arkadaşa katılıyorum mükemmel ötesi bi makine ne kaba ne çok küçük tasarımı olsun hızı işlemcisi mükemmel derecede 2.1 sürümü kullanıyorum inan bana kesinlikle pişman olmayacagın bi telefon çalıştırmadıgı hiç bi oyun yok pes2011 nfs shift aklına gelebilecek en son çıkan oyunların anasını aglataıyor ama fiyatı biraz tuzlu ikinci elini bulursun belki 700-800 arasına

KayraBey

KayraBey

Üye
Pes 2011'i Galaxy Ace ile rahatlıkla oynayabiliyorum.İşlemci 800mHz ama yetiyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese çok teşekkürler arkadaşlar..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Android Markete gelen uygulamaların hepsi zaten senin telefonu uyumlu oluyor.Senin telefona uyumlu olmayanlar çıkmaz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet kardeşim. androidi yeni çözüyorum.. bu konuyu daha almadan açmıştımda baktım şimdi bi arkadaşların hakkı kalmasın bi teşekkür edim dedim. saolasın.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Eğer durumun müsait ise Nexus'u bekle derim. Acele etme yani. Ha yok sabredemezsen Galaxy S2 al derim. Ben kullanıyorum. Şunu söyliyim: Beğenmemem veya sevmemen için hiçbir neden yok. Her açıdan acayip bir telefon. T10 gibi düşük maaliyetli bi android telefonu istiyorsan eğer T10 alma onu söyliyim. Benim yakın arkadaşım T10 kullanıyor memnun değil. Ayrıca dokunmatiği çok kötü. Oyunlardan hiç zevk alamazsın ve Android için çıkan oyunların hepsini oynayamazsın taabikide.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer durumun müsait ise Nexus'u bekle derim. Acele etme yani. Ha yok sabredemezsen Galaxy S2 al derim. Ben kullanıyorum. Şunu söyliyim: Beğenmemem veya sevmemen için hiçbir neden yok. Her açıdan acayip bir telefon. T10 gibi düşük maaliyetli bi android telefonu istiyorsan eğer T10 alma onu söyliyim. Benim yakın arkadaşım T10 kullanıyor memnun değil. Ayrıca dokunmatiği çok kötü. Oyunlardan hiç zevk alamazsın ve Android için çıkan oyunların hepsini oynayamazsın taabikide.

eyw..

Üst Alt