kullanıcıadları
Üye
3milyar çok abartmışlar o kadar satamaxlar... şu an değil 1milyar 500milyon tane anca android tel vardır.. Apple ve android in satış politikası farklı birisi tek kesime diğeri ise neredeyse tüm kesime hitap ediyor... Kıyaslamak yanlış...
Ali Kemal Abi anlatmış zaten olayı...Android fanları sevine dursun
Ali Kemal Abi anlatmış zaten olayı...Android fanları sevine dursun
şu anda 500milyon omdugunu varsayalim 2016 yilina 3MİLYARuniteye cikaracak denmiş. Bu yili da sayarsak 4.5 yil var. Yani her yil piyasada 750milyon android tabanli telefon satilacak demektir bu. peki dunya akilli telefon pazari buyuklugu ne kadar?2011 yilnda 100milyon civarinda akilli telefon satilmiş. Peki bu rakamlar nasil milyarlara cikiyor. Cok basit custom romlarla. Yani bir android kullanicisi telefonuna her rom atişinda bu rakam bir kişilik artiş gosteriyor. Belki de telefonuna yuzlerce kez rom atanlar bile vardir. Ayrica akilli telefon pazarini biraz takip eden herkes bilir ki android ciktigindan beri butun dunyada pazarlarinda bile toplam 500milyon akilli telefon satilmadi. Guzel bir kelime oyunuyla insanlara kendisini farkli gostermek boyle oluyor demekki.
dün symbian bugün android yarın wp bellimi olur doğru söylemişsin fakat herzaman olan tek işletim sistemini unutmuşsun oda tabiki ios
ama sanırım android ios'tan daha iyi olacak çünkü ios'ta ilerleme yok şuanda ip5'e bakın tamam çok güzel fakat çoğu kişinin beklentisini karşılamadı
- - - Eklendi - - -
kesinlikle,bu konuda benim şöyle bir görüşüm var ;
200-600 TL Symbian
600-1500 TL Android
1500 TL + İos diyorum
ios alan kimin başı ağrımış ? galaxy s ten destek kesildi hatta yıl oldu,3GS'nin desteği yeni kesiliyorparan varsa ios yoksa android dediğim gibi ios parası olan kaliteli sorunsuz işletim sistemi arayanlara ve c r a c k'le falan uğraşmayanlar için çok ideal bir işletim sistemi android samsung diyenlere soruyorum
Galaxy serisindeki rehbere girerken bekletme sorunu ne zaman çözüldü ? çözülmedi
samsung galaxy wonder'dan S3'e kadar bütün samsunglarda olan bir sorun bazen şansınıza bekletmiyor fakat genelde bekletiyor
yani demek istediğim kalite yok android'de baştan sağma yazılmış gibi
şu anda 500milyon omdugunu varsayalim 2016 yilina 3MİLYARuniteye cikaracak denmiş. Bu yili da sayarsak 4.5 yil var. Yani her yil piyasada 750milyon android tabanli telefon satilacak demektir bu. peki dunya akilli telefon pazari buyuklugu ne kadar?2011 yilnda 100milyon civarinda akilli telefon satilmiş. Peki bu rakamlar nasil milyarlara cikiyor. Cok basit custom romlarla. Yani bir android kullanicisi telefonuna her rom atişinda bu rakam bir kişilik artiş gosteriyor. Belki de telefonuna yuzlerce kez rom atanlar bile vardir. Ayrica akilli telefon pazarini biraz takip eden herkes bilir ki android ciktigindan beri butun dunyada pazarlarinda bile toplam 500milyon akilli telefon satilmadi. Guzel bir kelime oyunuyla insanlara kendisini farkli gostermek boyle oluyor demekki.
[ENGİN];5273507' Alıntı:
çoğu insan bilmediği için bu gerçegi haliyle milyar satılmış görünüyor.sanal ortamda bu böyle milyarlar satmış oluyor ama ya gerçek hayattabu arada dünyanın toplam nufüsü ne kadar ?
baştan sağma değilde ios tek iphone telefonuna göre yazılıyor bu yüzden stabil çalışılıyor güncellemelerlede düzeltiliyor android ise her telefona göre ayrı düzenlendiği için stabilliği ios kadar üst düzeyde olmuyor, çalışma mantığıda farklı.
dunya nufusu 7 milyar 1.4 milyari cin 1milyari hindistan. 1milyara yakini aclik sinirinda yaşiyor. Kalanlarin yarisindan cogu henuz cep telefonu diye bir teknolojiden habersiz. Biraz karişik oldu ama siz toparlarsiniz.
Android kullanmadigin belli gmail heaabi uzerinden aktiflestirdigin icin cihazi sayiliyor ki oyle bir sistem var play e girdigin zaman imei kayit ediyor o yoksa cihaz id si var eee nerde custom rom
dunya nufusu 7 milyar 1.4 milyari cin 1milyari hindistan. 1milyara yakini aclik sinirinda yaşiyor. Kalanlarin yarisindan cogu henuz cep telefonu diye bir teknolojiden habersiz. Biraz karişik oldu ama siz toparlarsiniz.
Android kullanmadigin belli gmail heaabi uzerinden aktiflestirdigin icin cihazi sayiliyor ki oyle bir sistem var play e girdigin zaman imei kayit ediyor o yoksa cihaz id si var eee nerde custom rom
benim kullandigim telefonlari ve sistemleri tahmin bile edemezsin ayrica ne alakasi var benim kullanip kullanmamamla. Bak ben burada rakam veriyorum pazar belli 2012 yili akilli telefon satişi toplam 115milyon adet olarak bekleniyor. Siz daha 4 yilda 3milyar teranesinin peşine gidecekseniz yapabilecek bişey yok. Dunya nufusunun yarisi android kullanacak.
Google gerçek rakamlarını dediğin yöntemle sayıyor olabilir, ayrıca ona bile gerek yok, imei diye birşey var sonuçta bunu saymak için ama mantık diye de birşey var. Ali Kemal abinin de dediği gibi satış rakamları belli.
Bu arada Andorid istediği kadar yayılsın şu haliyle geliştirilmiş s40 cihazları gibi görüyorum ki s40 ın bu kadar sorunu yok. Ellerinden gelse sırf android sayısı artsın diye hesap makinelerine bile android sürümü yapıp piyasaya sürecekler. Apple temizini yapıyor, tek tip cihaza yazılım yapıyor falan diyorduk ama suyunu çıkarttı. 6 çeşit telefonu olunca tasarıma vakit ayıramaz oldu anlaşılan.
Apple yinede çok iyi durumda.En azından gidip 3 milyar cihazımız olacak diye yalan haber yapmıyor.Bunu Nokia yapsa -ki kamera olayında gördük- Android fanları afedersiniz Nokia'nın ağzına *****.Android yapınca hakkıdır bizim bilgimiz olmuyor oluyor ama.
Ben Google Play üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum.şu anda 500milyon omdugunu varsayalim 2016 yilina 3MİLYARuniteye cikaracak denmiş. Bu yili da sayarsak 4.5 yil var. Yani her yil piyasada 750milyon android tabanli telefon satilacak demektir bu. peki dunya akilli telefon pazari buyuklugu ne kadar?2011 yilnda 100milyon civarinda akilli telefon satilmiş. Peki bu rakamlar nasil milyarlara cikiyor. Cok basit custom romlarla. Yani bir android kullanicisi telefonuna her rom atişinda bu rakam bir kişilik artiş gosteriyor. Belki de telefonuna yuzlerce kez rom atanlar bile vardir. Ayrica akilli telefon pazarini biraz takip eden herkes bilir ki android ciktigindan beri butun dunyada pazarlarinda bile toplam 500milyon akilli telefon satilmadi. Guzel bir kelime oyunuyla insanlara kendisini farkli gostermek boyle oluyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?