İstek Android Bölümü İçin

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Android Bölümü İçin
Android bölümünde gördüğüm bir eksikliği (bence) dile getirmek istiyorum. Son zamanlarda oldukça yaygınlaşan Xposed tahminlerden daha onemli biryer almaya başladı android ekosisteminde. Custom Rom'lara ihtiyaç kalmadan telefon üzerinde oldukça fazla kişiselleştirme yapılabiliyor. Bence Android bölümü altında Xposed başlıgı olmalı. Hiç degilse android gelistirme bolumu altında olmalı. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
 
Adminlere bi söyle

¯\_(ツ)_/¯ ಠ_ಠ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ಥ⌣ಥ
 

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Yani adminlere mesaj at demek istedim

¯\_(ツ)_/¯ ಠ_ಠ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ಥ⌣ಥ

Onun pek gerekli oldugunu düşünmüyorum. Zaten adminlerin çogu bu bölüme mutlaka bakıyorlar. O yuzden ÖM ile rahatsız etmek yersiz
 
Tepkiler: İnternettin HOCA
Bence android bölümü alt başlığı yerine onun için android uygulama bölümünün bir alt başlığı olarak açılabilir. Tabiki de bu konuda @Reşwan karar verebilir.
 

Reşwan

Emekli Yönetici
Xposed Framework sadece bir uygulama, güncellemesi geldikçe özelliği artacaktır ve kullanıcılar kendi işlemini kendi görebilir rahatlıkla, sadece bir uygulama için özel bir başlık gerektiğini sanmıyorum ancak ( Xposed Framework ) başlıklı sabit üst konu açılarak modifiye hack bölümünde üst konu yapabiliriz. Dilersen ve ilgilenmek istersen konu açabilirsin Android Hack ve Modifikasyon Araçları & Bilgi - MaxiCep burdan
 
Tepkiler: mürteza16

badmus

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Önermiş olduğun konuyla ilgileneceğimi belirtmek isterim. Fakat şu anda okul durumu nedeniyle üzerinde çalışamayacağım. İlerleyen günlerde (tahminen haziran başı gibi) elimden geldigince ilgili olup gerekli başlığı hazırlayacağım.
 

Reşwan

Emekli Yönetici
Rica ederim ilgilenmeniz şart değil konuyu oluşturun müsait bir vakitte daha sonra yine ilgilenirsiniz.
Uygulama kullanımı hakkında resimli anlatım özellikleri vs kısa bir anlatım yaparak konuyu açabilirsin.