ugur1000
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilk aldığımda oyunla beraber 2 gün giderken şimdi bunlar çıktı 1 günü çıkarmıyor artık ... ilk aldıgım gibi 2 gün kullanmak istiyorum ...neyi ne sıklıkta kullandığına bağlı. pil ömrü zaten android cihazlarında 1 gün civarıdır.
ekran parlaklığı otoda. Bi kaçda tak cikar yaptim hicde kullanmadım bugün hal bu
Valla ben daha günü 1 sarjla hic bitiremedim onlar androidin olmazsa olmazı benim bildigim ilk gün oynadıgın oyunla simdikinin sarj yeme süresi grafikleribde dolayı farklı olabilir
sağol artık daha memnunumnormal takma kafaya
hiç kullanmadığın halimi ? benim xperia tipo iyiymiş
Bütün dışardaydım pesde falan sonrada dersde pek kullanmadım yani bi kac kerede kısa taktım gene böyle 1 gün çok çok iyi bence. Okul günü ögle arası takıyodum. Eve takıyodum. Bide bütün gece 3 kere
sanırsam nexus yani iyi gidiyor tablet kadar ekranı varbenim oyunla beraber 2 gün gidiyor dead trigger bile oynuyorum birşey keşfettim benim xperia tipo şarjı en iyi giden tellerden biriymiş
bu şarj meselesini çok mu abarttım
aman canııım 1.5 saate doluyor
Çokda iyi gittigi söylenemez benimkinin bide sarj girisi hafif bozuldu zor sarj alıyor garantiye vermeye üseniyorum. İşkence oluyor. Ama seninki gayet iyi bence kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?