Öneri Android Aşırı Ram Sorunu Ve Kesin Nedeni :)

Sponsorlu Bağlantılar

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Android Aşırı Ram Sorunu Ve Kesin Nedeni :)
Arkadaşlar herkes biliyorki android cihazların rami 2 gb olsa bile bunun 1,5 gb ını kullanabiliyor.

Örneğin S3 te ram sorunu fazla oldugu görülüyor fakat bu bir eksi değil tam tersine bir artıdır.

Kendi cihazım olan Maxiplus 5 te bir test yaptım boş ram miktarı 56MB görüküyordu.Telefonumda ise most wanted yüklü.eee tabiki o boş ram ile oyunu acması imkansız.yinede denedim oyuna girdim .Ve rami temizledikten sonra kasma olmadıgı gibi oyun içersindede hiç bir fark olmadı...
Sebebi ise android cihazımız gereksiz ram yiyen uygulamarı ben oyuna girince kapatmıs ve boş ram miktarını (kendiliğinden) 130MB arttırmıs.Yani Task Killer kullanmayın cihazınınz bu işi zaten yapıyor.

Telefonun ramini kullanmasının Nedeni ise bir uygulamaya girerken bekletmeden , çabuk açılıyor olmasıdır.buda gayet iyi bişeydir.
bırakın cihazınız rami kullansın.zaten siz kapatsanızda androidin kuralıdır ..Yeniden Açar...

...Okuyan herkes için teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093

caglar b

caglar b

Üye
Hiç onlarla ugraşmıyorum, greenify ile tüm uygulamaları uyutuyorum, kapalıyken çalışmıyorlar, haliyle rami sömürmüyorlar :) bu arada bahsettigin olayın adı "lmk"

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Bende gereksiz herşeyi titanium backup ile dondurdum. Facebook'a bi çare bulamadım hala ama...

ka_za

ka_za

Üye
Androidin çalışma prensibi zaten bu :)

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgilendirmek amaçlı yazmıstım.androidin çalışma prensibi bu haklısında zaten kardeş.Yinede kullanmak isteyenler greenify vb fmr gibi programlara ile kapatabilir.ama bu telefonun sisteminide kötü etkiler.bence hiç bulaşmayın ...Yorum içn herkese teşkkürler :)

PriZm

PriZm

Üye
Bu konu için kocaman başlıklı bir üst topic var..

Üst Alt