Haber Android 5.1.1 Lollipop ile RAM Sorunu Düzeliyor

Sponsorlu Bağlantılar

jotem173

jotem173

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.1.1 Lollipop ile RAM Sorunu Düzeliyor
Android 5.1.1 Güncellemesi İle Cihazlarda Ram Sorunu Düzeltmesi Yapılacak.

Android 5.0 Lollipop güncellemesinden sonra cihazlarda RAM problemi yaşanmış ve Google güncellemeler ile bu sorunu çözememişti.

Son gelen haberler Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ile RAM tüketiminin daha stabil hale geleceği yönünde.

Testte ortaya çıkan sonuçlara göre Android 5.1 Lollipop yüklü Nexus 5'in RAM'i, 750 ile 800 MB'ta kadar düşüyor. Aynı cihaza Android 5.1.1 Lollipop yüklendiğinde boş RAM miktarı 1.1 ile 1.3 GB arasında oluyor. Bu Güncelleme İle Anlık Ram düşmeleri giderilecekmis.

genco15

genco15

Üye
lolipop son umut artık android 6 gelir ve biz hala kasmalardan takılmalardan bahsedersek üzgünüm ama bir android fanı olarak ben bıle ios a geçecegım

• Beğen
Tepkiler: jotem173
lazye

lazye

Üye
artn bence dedikleri kadar stabil gelmedi ayrıca ram sorunundan ziyade pil ömründede düşme yaşanıyor bunların tam tersi söylenmişti...

PriZm

PriZm

Üye
Bende ram sorunuda dahil hiçbir sorun yok açıkçası. 5.0.2 en sorunsuz ve en iyi android sürümü bana göre.

avast

avast

Üye
Bende nexus 5 i satmıştım iphone 5 kullanıyorum şuanda tekrar androide geçsemmi diye m9 almayı düşünüyordum ama bu işler biraz can sıkıcı 6s i mi beklesem m9 a mı girsem bilemedim (m9 a girsem dememin sebebi fiyatı nerdeyse kurbanlık dana :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
PriZm

PriZm

Üye
note 2 den note 4 e bazıları bu optimize ler snapdragona göre yapılıyo o yüzden note 4 de sıkıntı var falan diye video yapmış gta san andreasa denediniz mi
GTA SA ı denemedim ancak bazı oyunlarda 2k desteği olmadığından hafif bir pixellenme söz konusu. Başka bir sorun yok.

Üst Alt