Android almalımıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Android almalımıyım?
merhaba arkadaşlar,ben nokia 500 kullanıyorum ve bildiginiz gibi HD oyun oynayamıyorum ama nokia 500 oyun olayını saymazsak aslında hiçde fena telefon degil,ben okadarda oyun düşkünü degilim ama şu aralar kafayı taktım buna biraz,sizce sadece HD oyun oynaya bilmek icin iyi bir Android telefonu almalımıyım? Ben kararsızım Android mi alayım yoksa biraz daha bekleyip iyi bir Laptop mu alayım....Sizce? teşekkuler :)

sanalben

sanalben

Üye
android yada ios yani paran varsa ios en başta nokiadan ümit kesildi sağlam bi android mükemmel telefon artık

M@cros

M@cros

Üye
Eğer sadece oyun uygulama istiyorsan.Tablet al derim.1000 tl üstü telefonun yaptığını 300 tl civarı tabletler de yapıyor.Bi de ekran farkı var.Duyulmamış markaların yaptığı tabletlerle ünlü markaların tabletleri arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.

MaxipmaN

Üye
Eğer sadece oyun uygulama istiyorsan.Tablet al derim.1000 tl üstü telefonun yaptığını 300 tl civarı tabletler de yapıyor.Bi de ekran farkı var.Duyulmamış markaların yaptığı tabletlerle ünlü markaların tabletleri arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.

apple tokatlar hepsini

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ben 5800 dan androide gectim.şuan gta bile oynuyorum telefonda.eger oyun icin alcaksan samsung galaxy wonderdan aşagısını alma.bende wonder var.multiplayerlı oyunlar felaket zaten.beklemen hata hemen android al

sss855

Üye
Ne ios ne de başka işletim android android başka yalan android sasma

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Cok yakında herşey androidli olcak mutfak robotları bile

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

Laptop alsam sanki daha iyi olurmu?

- - - Eklendi - - -

Ben 5800 dan androide gectim.şuan gta bile oynuyorum telefonda.eger oyun icin alcaksan samsung galaxy wonderdan aşagısını alma.bende wonder var.multiplayerlı oyunlar felaket zaten.beklemen hata hemen android al

sen kaça aldın?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
symbian zaten bitti artık.alsan bile seni en fazla 1 yıl götürür içindekilerle..çünkü üstüne yeni birşey gelmeyecek.eh hali hazırda da ölü bir sisteme ait cihazı almak da akıl karı değildir zaten.o yüzden android tercih edebilirsin.cihaz ismi veremiyorum yelpazesi geniş olduğu için ama telefon olarak düzgün birşeyler istiyorsan galaxy s3 mini derim.kolay gelsin.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
700 tl ye aldım ama s3 mini tavsiye ederim

llovell

llovell

Üye
h.olsun güle güle kullan

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
symbian zaten bitti artık.alsan bile seni en fazla 1 yıl götürür içindekilerle..çünkü üstüne yeni birşey gelmeyecek.eh hali hazırda da ölü bir sisteme ait cihazı almak da akıl karı değildir zaten.o yüzden android tercih edebilirsin.cihaz ismi veremiyorum yelpazesi geniş olduğu için ama telefon olarak düzgün birşeyler istiyorsan galaxy s3 mini derim.kolay gelsin.

teşekkürker

- - - Eklendi - - -

700 tl ye aldım ama s3 mini tavsiye ederim

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürker

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

ama yaani sanki Laptop alsam daha iyi olurdu,sizce?

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia kendi kendini oldurdu, symbiana siradan kullanicinin rahatca yukseltebilecegi bir tek guncelleme bile getiremedi. Android alternatifi olarak dogru duzgun isletim sistemi denilebilecek butun sistemler Nokia'nin sistemleriydi ve artik Nokia bitti...

Android almalisin. Maalesef... Elop sagolsun s**** atti dunya devini...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokia'da kalma,hayatını yaşa :oke:

catdog136

catdog136

Üye
Bin lira üstü düşünüyorsan windows phone, bin lira altı düşünüyorsan android

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Bu 2 3 Yıl içerisinde Alacaksan Android yada İos Alcan S^3 Bada Falan Aman haa. Bide Bi telefona 1000 tl üstünü verme S3 mini yada s2 al yeter de artar nolcak

sanalben

sanalben

Üye
htc desire x de iyi veya ipodlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt