şimdi siz nokia cep telefonunuzdan wireles yayını yapıp android tabletten bağlanabiliyormusunuz?çok teşekkürler sonunda hallettim ad-hoc switcher yöntemiyle Allah razı olsun...
tatNokia 500 telefonum, piranha ultra 2 tablet bilgisayarim var. Telefonumda ki interneti joikuspot ile tablete baglayamiyorum. İnternetteki bu ve buna benzer her cozumu denedim fakat hicbiri ise yaramadi. Cozum yahu !
Ahmet bey öncelikle sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Benim aşamadığım diğer bir sorunda piranha ultra 2 tabletimi bir türlü root yapamamam. İnternette root dosyalarına bir türlü ulaşamadım. Business tab modellerinin dosyaları ultra 2 tab için uyumsuz. Hatta ultra 1 tab modeli dosyaları bile ultra 2 taba uymadı. Yaklaşık 1 aydır gece gündüz uğraşıyorum bu sorunla. Piranha ultra 2 tableti root yapabilen varsa çözümü lütfen paylaşsın.
Aynı sorun bende de var bunun çözümünü bilen var mişimdi siz nokia cep telefonunuzdan wireles yayını yapıp android tabletten bağlanabiliyormusunuz?
ben tabletimde
"Error-At least one of the shell commands needed for this application to work is not available.The first not found command wastat
A possible solution might be update BusyBox.The Application cannot continue" hatası alıyorum