Android Ad Hoc Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

TheCower

TheCower

Üye
kaynak

- - - Eklendi - - -

http://www.olsr.org/?q=olsr_on_android

valla biri varsa anlayan cok iyi olur bi el atsa

herkul01

Üye
çok teşekkürler sonunda hallettim ad-hoc switcher yöntemiyle Allah razı olsun...

bilgili_bilgili

Üye
çok teşekkürler sonunda hallettim ad-hoc switcher yöntemiyle Allah razı olsun...
şimdi siz nokia cep telefonunuzdan wireles yayını yapıp android tabletten bağlanabiliyormusunuz?

ben tabletimde
"Error-At least one of the shell commands needed for this application to work is not available.The first not found command was:stat
A possible solution might be update BusyBox.The Application cannot continue" hatası alıyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Teşekkürler

istqueen

Üye
Nokia 500 telefonum, piranha ultra 2 tablet bilgisayarim var. Telefonumda ki interneti joikuspot ile tablete baglayamiyorum. İnternetteki bu ve buna benzer her cozumu denedim fakat hicbiri ise yaramadi. Cozum yahu !

istqueen

Üye
Ahmet bey öncelikle sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Benim aşamadığım diğer bir sorunda piranha ultra 2 tabletimi bir türlü root yapamamam. İnternette root dosyalarına bir türlü ulaşamadım. Business tab modellerinin dosyaları ultra 2 tab için uyumsuz. Hatta ultra 1 tab modeli dosyaları bile ultra 2 taba uymadı. Yaklaşık 1 aydır gece gündüz uğraşıyorum bu sorunla. Piranha ultra 2 tableti root yapabilen varsa çözümü lütfen paylaşsın.

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
5800XM deki internerti Galaxy ACE İ telefonuma aktarabilirmiyim bu programla

k10t

k10t

Üye
abi tablette internet yok zaten ben bunu nasil indiriyim ad-hoc
switcher

radoxx

radoxx

Üye
Dostum anlatmış olduğun üzere adım adım gittim fakat permanent root'a bastığımda bir kaç saniye sonra "z4root durduruldu" dedi. Ardından zt-180 Adhoc switcher'ı açtığımda ise;

"for this application to work properly it needs a 'rooted' device and your doesn't seem to be." hatasını verdi ve "close application" butonu var sadece ne yapmalıyım? Nerede yanlış yaptım ?

TheCower

TheCower

Üye
Telefonun rootlu değil diyor

radoxx

radoxx

Üye
Telefona değil, tablete atıyorum. Tekrar tekrar kurdum fakat olmadı.

TheCower

TheCower

Üye
O zaman tabletinde root yok

• Beğen
Tepkiler: radoxx
radoxx

radoxx

Üye
:D Bende nasıl yapacağımı soruyorum konudaki adımları denedim olmadı.

TheCower

TheCower

Üye
Önce telefon mu tablet midir nedir onu rootla ondan sonra bunu dene,

saybatli2010

saybatli2010

Üye
Bu programı kullanmak için önce root olması gerekiyor sonra busybox son sürüm yüklü olması gerekiyor. Busybox için burdan yükleme yapabilirsiniz.

55EnGizli

Üye
rootlamak uygulama silermi

sertacusta

sertacusta

Üye
şimdi siz nokia cep telefonunuzdan wireles yayını yapıp android tabletten bağlanabiliyormusunuz?

ben tabletimde
"Error-At least one of the shell commands needed for this application to work is not available.The first not found command was:stat
A possible solution might be update BusyBox.The Application cannot continue" hatası alıyorum
Aynı sorun bende de var bunun çözümünü bilen var mi

nurillahh

nurillahh

Üye
Dediklerini yaptım ama olmadı tabletim gm e tab 4

55EnGizli

Üye
arkaşlar bluevpn programını denedim oluyo :)