İnşallah :D Bakalım, bakalım takipteyim ;)
Rygebin Üye Konu Sahibi ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: İnşallah Genişletmek için tıkla ... Bakalım, bakalım takipteyim
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye kaankulahli' Alıntı: Bakalım, bakalım takipteyim Genişletmek için tıkla ... Tmm hadii
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye byAndroid' Alıntı: Android one cı olarak beklemekteyiz Genişletmek için tıkla ... Bizde
Rygebin Üye Konu Sahibi RetaXter' Alıntı: Nexus 6P tasarımı, özellikleri ve renkleri Genişletmek için tıkla ... Basın görselleri de hazır .
RetaXter' Alıntı: Nexus 6P tasarımı, özellikleri ve renkleri Genişletmek için tıkla ... Basın görselleri de hazır .
Rygebin Üye Konu Sahibi ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: La ne marşmellovmuş (Samsung s3 kullanıcısı) Genişletmek için tıkla ... Zaten konu Nexus konusu değil hocam yanlış yere atmış neyse yarın onu doğru konuya atarım konu fazla sapmasın lütfen .
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: La ne marşmellovmuş (Samsung s3 kullanıcısı) Genişletmek için tıkla ... Zaten konu Nexus konusu değil hocam yanlış yere atmış neyse yarın onu doğru konuya atarım konu fazla sapmasın lütfen .
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye kaankulahli' Alıntı: Zaten konu Nexus konusu değil hocam yanlış yere atmış neyse yarın onu doğru konuya atarım konu fazla sapmasın lütfen . Genişletmek için tıkla ... Tmm
kaankulahli' Alıntı: Zaten konu Nexus konusu değil hocam yanlış yere atmış neyse yarın onu doğru konuya atarım konu fazla sapmasın lütfen . Genişletmek için tıkla ... Tmm
Emre Üye kaankulahli' Alıntı: Zaten konu Nexus konusu değil hocam yanlış yere atmış neyse yarın onu doğru konuya atarım konu fazla sapmasın lütfen . Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma, benim hatam...
kaankulahli' Alıntı: Zaten konu Nexus konusu değil hocam yanlış yere atmış neyse yarın onu doğru konuya atarım konu fazla sapmasın lütfen . Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma, benim hatam...
Rygebin Üye Konu Sahibi RetaXter' Alıntı: Kusura bakma, benim hatam... Genişletmek için tıkla ... Önemli değil hocam .
Rygebin Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Çıksa da dağıtılsa artık, sıktı böyle haberler Genişletmek için tıkla ... Az kaldı , az . Basın ortada tutmaya çalışıyor , biz de yayınlıyoruz . Basına sormak lazım .
0MG90' Alıntı: Çıksa da dağıtılsa artık, sıktı böyle haberler Genişletmek için tıkla ... Az kaldı , az . Basın ortada tutmaya çalışıyor , biz de yayınlıyoruz . Basına sormak lazım .
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye Gmnin face sayfasından paylasilana gore menü alta doğru kayıyor ve de marşmelova hazır olun diyor
Rygebin Üye Konu Sahibi ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Gmnin face sayfasından paylasilana gore menü alta doğru kayıyor ve de marşmelova hazır olun diyor Genişletmek için tıkla ... Hocam , yine konu yanlış bunun içinde konu var ama .
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Gmnin face sayfasından paylasilana gore menü alta doğru kayıyor ve de marşmelova hazır olun diyor Genişletmek için tıkla ... Hocam , yine konu yanlış bunun içinde konu var ama .
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye kaankulahli' Alıntı: Hocam , yine konu yanlış bunun içinde konu var ama . Genişletmek için tıkla ... Ossun
kaankulahli' Alıntı: Hocam , yine konu yanlış bunun içinde konu var ama . Genişletmek için tıkla ... Ossun
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye BRKTNL' Alıntı: Zenfone 5'e de dağıtırlar mı acaba Genişletmek için tıkla ... Alacak diye biliyorum ama belli olmaz bu işler
BRKTNL' Alıntı: Zenfone 5'e de dağıtırlar mı acaba Genişletmek için tıkla ... Alacak diye biliyorum ama belli olmaz bu işler