Haber Android 6.0 Marshmallow Nexus 6 ve Nexus 5'e 5 Ekim'de Dağıtılmaya Başlanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Android 6.0 Marshmallow Nexus 6 ve Nexus 5'e 5 Ekim'de Dağıtılmaya Başlanacak

Bu sene Yeni Nexus cihazı yerine , İki Nexus cihazı gelmeye hazırlanıyor: Nexus 5x ve Nexus 6p. Fakat olağan, belkide yeni cihaz sızıntılarından daha önemli şey yeni cihazlarla yeni yazılımların gelmesi.
Google yeni versiyonu tanıtmak için yeni cihaz olan 29 Eylülü beklediğinden bahsedebiliriz. Android 6.0 Final versiyonu o gün ortaya bütün detaylarıyla çıkmakta.

Kanada Mobile'den Tellus'dan sağlanan bilgilere göre , Nexus 5 ve Nexus 6'Ya Ekim'in 5'sında verilecek. Ne kadar yakın dimi?
Genelde Google güncellemeleri ilk OTA'dan değil kendi resmi fabrika imajları sayfasından verirdi. Manuel olarak kurulurdu fakat bu sefer çok daha yakın bir tarihte verileceği söyleniyor. Bu süper bir haber.

Bu şu anlamada geliyor. Android One ve Google Play Edition cihazlarda güncellemeleri erken alabilirler . Bakalım General Mobile 4G Türkiye'deki İlk 6.0'lı cihaz olacak mı.? :D

(Yazı kendime aittir. Portal'daki konudan alıntı değildir.
Portal Konusu :http://www.maxicep.com/cep-telefonl...owun-sunulacagi-tarih-belli-oldu-h206849.html )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve H0lligan

H0lligan

Üye
hadi bakalım hayırlısı bi romuda çıkar inşallah :D gerçi wonder a kim uğraşırki :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
hadi bakalım hayırlısı bi romuda çıkar inşallah :D gerçi wonder a kim uğraşırki :D
Hocam mutlaka uğraşan olur , merak etmeyin :ehe . Buradaki önemli haber güncellemenin aşırı erken dağıtılması. :D

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Hocam mutlaka uğraşan olur , merak etmeyin :ehe . Buradaki önemli haber güncellemenin aşırı erken dağıtılması. :D
hocam inşallah dediğiniz gibi olur rom konusunda. bunu bayaa dır bekliyodum bence geç bile kalındı :ehe

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Gelsin bakalım ısınma sorunundan kurtarır inşallah. S4 i9500 için CM13 çıkar mı?

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
offical çıkmasa bile en fazla 2-3 ayda port yapılır bence
Unofficial pek sağlıklı olmuyor biraz kullandım. Resmi olarak yayınlandığından bir kaç güncellemeden sonra orjinal kurdum. Yașadığım sorunlardan kurtuldum.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
S4 olduğu için resmi getirecekler. Ama unoffical daha hızlı gelir tabii :ehe :ehe
CM12.1 diğer S4 modelleri için erken yayınlandı ama i9500 modeline bu ay yayınlandı CM13 te geç gelir. Unofficial hemen çıkar tabi

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
CM12.1 diğer S4 modelleri için erken yayınlandı ama i9500 modeline bu ay yayınlandı CM13 te geç gelir. Unofficial hemen çıkar tabi

Bakalım, marshmallow'un erken çıkacak olması nexuslara bütün dengeyi sarsacak. Geç geliyorsa da daha erken gelir umarım :spr

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831

MaxipmaN

Üye
note2ye cm13 kurarım artık, çıkar herhal

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli ve Silinen üye 2362831
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
Gm4gye daha erken gelecek demişlerdi GM çalışanları

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Bu da önceleri yazdığım bir haber .

https://www.maxicep.com/forum/konu/...slardan-once-android-6-0-gelecek-dedi.959558/

Bu sene Yeni Nexus cihazı yerine , İki Nexus cihazı gelmeye hazırlanıyor: Nexus 5x ve Nexus 6p. Fakat olağan, belkide yeni cihaz sızıntılarından daha önemli şey yeni cihazlarla yeni yazılımların gelmesi.
Google yeni versiyonu tanıtmak için yeni cihaz olan 29 Eylülü beklediğinden bahsedebiliriz. Android 6.0 Final versiyonu o gün ortaya bütün detaylarıyla çıkmakta.

Kanada Mobile'den Tellus'dan sağlanan bilgilere göre , Nexus 5 ve Nexus 6'Ya Ekim'in 6'sında verilecek. Ne kadar yakın dimi?
Genelde Google güncellemeleri ilk OTA'dan değil kendi resmi fabrika imajları sayfasından verirdi. Manuel olarak kurulurdu fakat bu sefer çok daha yakın bir tarihte verileceği söyleniyor. Bu süper bir haber.

Bu şu anlamada geliyor. Android One ve Google Play Edition cihazlarda güncellemeleri erken alabilirler . Bakalım General Mobile 4G Türkiye'deki İlk 6.0'lı cihaz olacak mı.? :D

(Yazı kendime aittir. Portal'daki konudan alıntı değildir.
Portal Konusu :http://www.maxicep.com/cep-telefonl...owun-sunulacagi-tarih-belli-oldu-h206849.html )

19 dakika önce portal'a yazılan konuyu da yazıya dahil ediyorum. Tekrar konu açmaya gerek yok. :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nexus İle G. Mobile 4G'ye Aynı Zamanda Gelir Diye Tahmin Ediyorum.

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt