İhtiyar007
Üye
Elopa sevgilerle...Nokia kafayı üşütmedi. İçlerinden biri kafayı üşüttü Nokia'yı sattı. Başkasının malı oldu.

Elopa sevgilerle...Nokia kafayı üşütmedi. İçlerinden biri kafayı üşüttü Nokia'yı sattı. Başkasının malı oldu.

sonra allah ne verdiyse devam ederdi türklerin androidi 2023'te 4.4.3 sürümünegoogleunki ise 10.0.0 sürümüne ulaşmış olurdu
![]()
İlerleyebilirse 
Hiç pardus kullandın mı?sonra allah ne verdiyse devam ederdi türklerin androidi 2023'te 4.4.3 sürümünegoogleunki ise 10.0.0 sürümüne ulaşmış olurdu
![]()
gelsede bana gelmez hafıza kartı bölümü yok bendeartık şu hafıza kartına oyun ve uygulama kurabilelim wp'ye bile bizden önce hafıza kartına oyun ve uygulamaları kurma özelliği geldi![]()

Nexus 5'i bu yüzden sevmiyorumgelsede bana gelmez hafıza kartı bölümü yok bende![]()
Android 5 ilk olarak Halley'lere gelecekmiş 
Herkese bir halley oluyorNexus 5'i bu yüzden sevmiyorumAndroid 5 ilk olarak Halley'lere gelecekmiş
![]()

sen de bi şakadan anla laNokia kafayı üşütmedi. İçlerinden biri kafayı üşüttü Nokia'yı sattı. Başkasının malı oldu.

Android 5'te duvar kağıtları standart halley olacakmış beyler![]()

yok kullanmadım ama çok güncelliyor pardus kendini ölemiHiç pardus kullandın mı?
Android 5'te duvar kağıtları standart halley olacakmış beyler![]()

Kullanmış olsaydın Türk mühendisleri bu kadar küçümsemezdin.yok kullanmadım ama çok güncelliyor pardus kendini ölemi
Hee çok komik.

cezalıyken nası mesaj yazıyonUlan siz ucmusunuz 6 deseydiniz bari samsung daha 4,2,2 vermedi resmi olarak custom rom la uğraşıyoruz galaxy tab3

Cezalı oolup olmadigimi nerde n bilip bilmeden söylüyon ?cezalıyken nası mesaj yazıyon![]()
Rütben öyleCezalı oolup olmadigimi nerde n bilip bilmeden söylüyon ?