İstek Android 5.0 Lollipop

Sponsorlu Bağlantılar

Z2 ye lollipop yükleyenler, ne kadar memnun kaldınız?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

osicik

Üye
Arkadaşlar genel bir değerlendirme yapcak olursak, son derece şık bir arayüz var benim çok hoşuma gitti şahsen. İos tarzı kilit ekranı, bildirim belirme tarzı falan çok hoş. Oyun oynarken gelen aramanın ekranın bi köşesinde olması enfes :) telefonu na bakayım diye isteyen meraklılar için yapılan misafir modu müthiş. Hele de uygulamaları SD karta taşıma olayı, yeme de yanında yat:) beklediğime değdi..[/QUOTE]
xda dan rootlu orjinal rom attım ama çok hoşuma gitti özellikle çift tıkla açılma harika olmuş çok stabil görünüyor beklediğine deyecek herkesin
bide şarjı daha iyi gibi geldi kurulum sonrası programları kurdum epey kurcaladım falan şarj biterde şarja takarım diye ama bitmeyecek gibi %38 yarını bitirir gibi :)

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Çift tıklayarak açmada ne gibi bir değişiklik var? Sd kart olayı nasıl oluyor? Bütün uygulamaları destekliyor mu?

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
xda dan rootlu orjinal rom attım ama çok hoşuma gitti özellikle çift tıkla açılma harika olmuş çok stabil görünüyor beklediğine deyecek herkesin
bide şarjı daha iyi gibi geldi kurulum sonrası programları kurdum epey kurcaladım falan şarj biterde şarja takarım diye ama bitmeyecek gibi %38 yarını bitirir gibi :)
Çift tıklayarak açmada ne gibi bir değişiklik var? Sd kart olayı nasıl oluyor? Bütün uygulamaları destekliyor mu?[/QUOTE]
Her uygulama değil mesela WhatsApp Facebook bunlar taşınmıyor.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Çift tıklayarak açmada ne gibi bir değişiklik var? Sd kart olayı nasıl oluyor? Bütün uygulamaları destekliyor mu?
Her uygulama değil mesela WhatsApp Facebook bunlar taşınmıyor.[/QUOTE]
Peki oyunlarda durum nasıl?

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hiç oyun oynamadım :) ama sıfır sıkıntı olacağını düşünüyorum:)

osicik

Üye
Akıcılık ve stabilite bakımından durum ne? Şurada yavaşlık var dediğiniz bir şey var mı?
akıcılık ve stabiliteye kaymak gibi desek yalan olmaz sd karta taşıma yeterli düzeyde vardı çft tık bazen almaya biliyordu şimdi daha yumşak tıka alıyor g3 ü kıskanıyordum onuda halletmişler nova ile çift tıkla kapanmada yapıyorum telefon hoş oluyor...

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Akıcılık ve stabilite bakımından durum ne? Şurada yavaşlık var dediğiniz bir şey var mı?
Valla durum şu hocam. Patronumun 5S i ile yanyana kıyasladığımda Facebook, WhatsApp, instagram uygulamaları iphone dakinden çok daha hızlı açılıyor. En ufak bi takılma yok. Nedendir bilmiyorum 4.4.4 de de öyleydi youtube hala geç açılıyor. Onun dışında herşey çok harika. Batarya konusunda da çok iyi.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
akıcılık ve stabiliteye kaymak gibi desek yalan olmaz sd karta taşıma yeterli düzeyde vardı çft tık bazen almaya biliyordu şimdi daha yumşak tıka alıyor g3 ü kıskanıyordum onuda halletmişler nova ile çift tıkla kapanmada yapıyorum telefon hoş oluyor...
Çift tıklayarak kapama geldi mi?

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Valla durum şu hocam. Patronumun 5S i ile yanyana kıyasladığımda Facebook, WhatsApp, instagram uygulamaları iphone dakinden çok daha hızlı açılıyor. En ufak bi takılma yok. Nedendir bilmiyorum 4.4.4 de de öyleydi youtube hala geç açılıyor. Onun dışında herşey çok harika. Batarya konusunda da çok iyi.
Şu tümünü kapat olayı hiç hoşuma gitmedi. Onun haricinde internetten bir not yazacağım arka planda açınca yazıları anlayabiliyorum ama yeni uygulama kapatma penceresi buna müsait değil. Bilmiyorum demek istediğimi anlatabildim mi?

Son düzenleme:
turgutilbars

turgutilbars

Üye
hayır farklı uygulama ile yapıyorsunuz nova launcher ile scren of and lock programları sayesinde
Peki o launcher'ı kursak ama sony arayüzünde uyutma-uyandırma gerçekleştirebilir miyim?

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Şu tümünü kapat olayı hiç hoşuma gitmedi. Mesela internetten bir not yazacağım arka planda açınca yazıları anlayabiliyorum ama yeni uygulama kapatma penceresi buna müsait değil. Bilmiyorum demek istediğimi anlatabildim mi?
Anladım hocam misal gmail e gelen şifreyi siteye yazmak gibi mi?

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Aslında alacağın notu ekranın en üstüne kaydırırsan, son kullanılandada en aşağı çekersen rahatça yazabilirsin Hocam?

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi

Çok iyi hatırlıyorum 4.4.4 de 34.240 yapmıştı

NFKeskin

NFKeskin

Üye
Yükleyenler batarya konusunda ne diyorsunuz? Xda da daha iyi diyenler de vardi daha kötü diyenler de.

Mysterious57

Mysterious57

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt