Sony, Xperia z serisi cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesini ne zaman resmi olarak yayınlayacak? Bilgisi olan paylaşsın lütfen.
kötü olmuş Z ye gelir diye umuyordum

Z'ye de gelecek diye biliyorumne yazık ki bi senede 2-3 model üst çıkarınca telefon genç olsada güncelleme ve desteği kesiyolar![]()
Z'ye de gelecek diye biliyorum
xperia z ye kesin gelecek fakat tarihi bilmiyorum.
Z mart ta gelecek sitesinde yaziyor
Artık alsın değil mi dostumTüm Z serisi güncelleme alacak
Bu ay veya bir sonraki ay alacak

Yani bi zahmetArtık alsın değil mi dostum![]()

Şubat ayının başında dendi ayın 17 si oldu yaniYani bi zahmet![]()
Sorunsuz gelsinde geç gelsin bişey olmazŞubat ayının başında dendi ayın 17 si oldu yani
DH'de S4 konularına bakıyorum güncellediklerine pişman çoğu.kötü olmuş Z ye gelir diye umuyordum

XperiaBlog'da bunun hakkında yazı yazmış.Sorunsuz gelsinde geç gelsin bişey olmazDH'de S4 konularına bakıyorum güncellediklerine pişman çoğu.
Bende z2 var problem değil o konudaeğer xperia Z varsa Lollipop gelmeyecek CM ROM larını deneyebilirsin![]()
fakat bazı duyumlar aldım facebook xperia turkey sayfasından gördüğm resme falan da bakılırsa arayüz de performans da köklü değişimler olacak gibi. Stock ikonlar bile yeni bi görünümdeydi resimde.
Bnde okudum SDN de falan 4.4 e geri dönüş yolu arıyodular odin kullanmayı bilmeyenler.XperiaBlog'da bunun hakkında yazı yazmış.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorunsuz gelsinde geç gelsin bişey olmazDH'de S4 konularına bakıyorum güncellediklerine pişman çoğu.[/QUOTE
Bnde okudum SDN de falan 4.4 e geri dönüş yolu arıyodular odin kullanmayı bilmeyenler.
Gelince hemen yüklemeyelim bekleyelim biraz bakalımBende z2 var problem değil o konudafakat bazı duyumlar aldım facebook xperia turkey sayfasından gördüğm resme falan da bakılırsa arayüz de performans da köklü değişimler olacak gibi. Stock ikonlar bile yeni bi görünümdeydi resimde.
Zaten bu kadar gecikmesinde de kullanıcı lehinde bi sebep olduğu kesin gibi
Bnde okudum SDN de falan 4.4 e geri dönüş yolu arıyodular odin kullanmayı bilmeyenler.