osicik
Üye
Arkadaşlar genel bir değerlendirme yapcak olursak, son derece şık bir arayüz var benim çok hoşuma gitti şahsen. İos tarzı kilit ekranı, bildirim belirme tarzı falan çok hoş. Oyun oynarken gelen aramanın ekranın bi köşesinde olması enfes
telefonu na bakayım diye isteyen meraklılar için yapılan misafir modu müthiş. Hele de uygulamaları SD karta taşıma olayı, yeme de yanında yat
beklediğime değdi..[/QUOTE]
xda dan rootlu orjinal rom attım ama çok hoşuma gitti özellikle çift tıkla açılma harika olmuş çok stabil görünüyor beklediğine deyecek herkesin
bide şarjı daha iyi gibi geldi kurulum sonrası programları kurdum epey kurcaladım falan şarj biterde şarja takarım diye ama bitmeyecek gibi %38 yarını bitirir gibi
telefonu na bakayım diye isteyen meraklılar için yapılan misafir modu müthiş. Hele de uygulamaları SD karta taşıma olayı, yeme de yanında yat
beklediğime değdi..[/QUOTE]xda dan rootlu orjinal rom attım ama çok hoşuma gitti özellikle çift tıkla açılma harika olmuş çok stabil görünüyor beklediğine deyecek herkesin
bide şarjı daha iyi gibi geldi kurulum sonrası programları kurdum epey kurcaladım falan şarj biterde şarja takarım diye ama bitmeyecek gibi %38 yarını bitirir gibi