Android 5.0 Gorundu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0 Gorundu!

Android işletim sisteminin gelecek sürümlerinden biri olacak Android 5.0 -namı diğer Lime Pie- bir benchmark sitesinde göründü. Lime Pie, Sony'nin LT30i cihazında denendi ve test sonuçları Nenamark sitesinden duyruldu.

LG üretimi olan Google Nexus 4 tanıtıldıktan sonra, Google'ın bir sonraki Nexus cihazı için birçok farklı üreticiyle görüşme halinde olduğu konuşulmuştu. Sony de bunların arasında en fazla öne çıkan şirketti.

Dolayısıyla son test sonuçlarının Sony'ye ait bir cihazla yapılmış olması, Android'in yeni bayrak taşıyıcısının Sony olacağı iddialarını da bir bakıma güçlendirmiş oldu. Tabii ki bu iddialar şimdilik varsayımdan ibaret. Google'ın gözde işletim sistemini hangi markayla tadacağımızı, ancak Lime Pie çıktıktan sonra göreceğiz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lime pie 5.0 sürümü değil diye biliyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Kerim.

Kerim.

Üye
4.2 degilmi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefon piyasası sürekli bir rekabet halinde bu da böyle sonuçlar çıkarıyor. iPhone Yeni çıkıyor yok iPhone 5s gelecekmiş yok iPhone 6 brezilya'da üretilecekmiş az yavaş olun la adamlar bugatti gibi maşallah.

Ayrıca haber için :tşk:

Send From by iPhone 6S.

Uruloki

Uruloki

Üye
4.2 jelly bean olarak geçiyor fakat yine kendi içinde farklı bir ismi var ama kesinlikle lime pie değil yine jelly bean li bur şey

MaxicepManyagı

Üye
çıksın çıksın bi bu eksikti bide s4 çıksın al başına bela :D

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Cikacak. =]

amcalu1

amcalu1

Üye
Jelly bean(4.1) gelmeden bize 4.2 yi çıkardılar şimdide 5.0 i çıkarıyorlar ::(

Peocawe

Peocawe

Üye
harbiden biri çıkmadan diğerinin haberini veriyorlar. Çok hızlanmaya başladı bu rekabet. iyi mi kötü mü bilemedim şimdi.

cengizba

cengizba

Üye
Nexus aln sizde çıkar çıkmaz güncelleyin üreticilerin keyfini beklmeyin :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bi destur yav. Hele önce bi 4.1 in kullanım oranı artaydı

SheFy

SheFy

Üye
bu da android sutlach olsun :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla iyice tozuttu bunlar yazılım güncellemesi iyi bir şey değişiklikler güzel oluyor ama destek yok destek ! DUY SESİMİZİ SAMSUNG DUY ! öyle cihaz çıkartıp yetim çocuğu gibi ortalıkta bırakma

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
valla iyice tozuttu bunlar yazılım güncellemesi iyi bir şey değişiklikler güzel oluyor ama destek yok destek ! DUY SESİMİZİ SAMSUNG DUY ! öyle cihaz çıkartıp yetim çocuğu gibi ortalıkta bırakma

:kop2:

amcalu1

amcalu1

Üye
Bir de özellikler yetmiyor diye güncelleme vermiyorlar güya fakat zte geçen 512 mb ram 600 mhz işlemcili telefona android 4.2 vermiş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Özellikleri düşük oluyor sonra güncelleme alıyorlar güncelleme yapanlar pişman oluyor.

cengizba

cengizba

Üye
Nexuslarin güncelleme desteğinden başka bir numarası yok diğer özellikleri kötü

Ben şu anda gayet memnunum hız ve stabilite açısından elbette bi s3 değil ama piyasadaki son teknoloji ürününü de almak gerekmes önemli olan ihtiyaçları karşılamak diye düşünüyorum en nihayetinde hala cep telefonu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt