Android 5.0 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
eski telefonlara hayatta vermezler.512mb ile çalışacağını sanmıyorum çünkü bu kadar az harcaması için widget olayını kaldırmaları lazım.Ozaman da İOS'a benzer google da bunu yapmaz:oke:ayrııca çalışacaksa bile eskilere gelmez yenisini çıkartıp oyle verirler:good:

- - - Eklendi - - -

eski telefonlara hayatta vermezler.512mb ile çalışacağını sanmıyorum çünkü bu kadar az harcaması için widget olayını kaldırmaları lazım.Ozaman da İOS'a benzer google da bunu yapmaz:oke:ayrııca çalışacaksa bile eskilere gelmez yenisini çıkartıp oyle verirler:good:
[/QUOTE
android 512 ramle şuan bile gayet iyi çalışıyo. eskilere garanti vermezler ama 512 ramde tam performans çalışması çok zor değikl

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Android'e ram optimizasyonu elzem artık çünkü Android geliştikçe donanım istekleri de artıyor sürekli, bu nereye kadar böyle gidecek ki? Üstelik donanım özellikleri ne kadar artıp gelişse bile android sisteminde bir takım buglar, kasılmalar olmuyor değil. Sistemi optimize edilmiş ve daha stabil çalışan bir android sürümü görmek harika olur. Umarım bu güncelleme firmaların satış politikasına takılmaz ve müşteri memnuniyeti ön plana alınır. ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ram kullanımını azaltmak için illa widget olayını kaldırmaya gerek yok yanlış bi görüş olur. müşterilerin takdirini almak adına verebilir bazı markalar

ahmetsuha525000

Üye
Beyler 256mb ramle bile çalışır Android. Donanım isteyen uygulamalar. Yani 512mb ile çalışması hiç zor değil. Zaten 1 ay önce Android 5.0 verilecek telefon listesini SamMobile açıkladı (Samsung modelleri için). Ve tahmin ederseniz ki çogu telefona yok S3,S4,Note II var aklımda kalan. Düşünün işte S3Mini ve S2ye bile gelmeyecek güncelleme. Bu Samsung güncelleme konusunda 0.Adamın orta segment çok satan telefonlara karşı bir alerjisi var. Vereceksin 1.500 tl alacaksın 1 yıl güncelleme. Zaten kodlarıda saklıyor. Koskoca Android yapımcısı Google bile kodları veriyor Samsung vermiyor. En güzeli Xperia. AOSPde var. Kafa rahat.

Symbianize

Symbianize

Üye
Hadi hayırlısı bakalım

• Beğen
Tepkiler: haykohayk03
ka_za

ka_za

Üye
Gelsin artik :) Bekliyoruz

blackcat67

blackcat67

Üye
eğer android 5.0 512 mb ramli cihazlar gerçekten kaldırabilecekse samsung mecburen verecek o güncellemeyi

partyhard

Üye
eğer android 5.0 512 mb ramli cihazlar gerçekten kaldırabilecekse samsung mecburen verecek o güncellemeyi
abi android çalışır ama sammy çalışmaz. ve samsung vermez 2 yılı geçince google bile vermiyo

anık

Üye
:tşk: inşallah Galaxy W da gelir :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

blackcat67

blackcat67

Üye
google bu işe bi sınır falan getirmeli ne öyle biz enayimiyiz güncelleme için bizi yeni bir telefon almaya zorluyorlar kodlarıda paylaştıkları yok o zaman android telefon niye alıyoruzki zaten güncelleme yüzünden telefon değişceksek alırız bi iphone güncelleme derdide yok

partyhard

Üye
google bu işe bi sınır falan getirmeli ne öyle biz enayimiyiz güncelleme için bizi yeni bir telefon almaya zorluyorlar kodlarıda paylaştıkları yok o zaman android telefon niye alıyoruzki zaten güncelleme yüzünden telefon değişceksek alırız bi iphone güncelleme derdide yok
cyanogenmod ve android open kang project bunun için var. cyagonen samsungun elemanı

blackcat67

blackcat67

Üye
cyanogenmod ve android open kang project bunun için var. cyagonen samsungun elemanı

cyanogenmod her cihaza destek vermiyor verilmemesi gereken cihaza destek veriyor aslında güncelleme almayan cihazlara verilse daha güzel olur bizim geliştiricimiz galaxy s4 mini alacak kernel ve rom geliştirmeyi bırakıyor kaldık ortada :D

partyhard

Üye
cyanogenmod her cihaza destek vermiyor verilmemesi gereken cihaza destek veriyor aslında güncelleme almayan cihazlara verilse daha güzel olur bizim geliştiricimiz galaxy s4 mini alacak kernel ve rom geliştirmeyi bırakıyor kaldık ortada :D
android alırken asla ara model almamak lazım benim tecrübem bu android alıyosan istersen 5 sene öncesinin amiralini al ama amiral al

ahmetsuha525000

Üye

Oda bitti Mart ayında CyanogenModun kurucusu Steve Kondik Samsung Yazılım mühendisliğinden ayrıldı. Zaten Samsung piyasada kendini kral sanıyor. Kodları saklıyor. HackSung ekibi açıklama yaptı Samsung kodları vermediği sürece CM romları yapılmayacak. S3dede vermedi hem müşteriler hemde Cm takımı baskı yaptı zorla kodları aldılar. Ama artık sadece müşterilere kaldı iş. Samsung S4 kodlarını vermiyor. CMde rom yapmak isyemiyor. Şu ana kadar S4 Esynox için rom yayınlaması gerekiyordu. Ama ne CM telefonu alıp çalışmaya başladı nede Samsung kodları verdi. Kendini piyasanın kralı sanıyor Samsung. Böyle giderse en fazla 3 sene gider Samsung.

blackcat67

blackcat67

Üye
Oda bitti Mart ayında CyanogenModun kurucusu Steve Kondik Samsung Yazılım mühendisliğinden ayrıldı. Zaten Samsung piyasada kendini kral sanıyor. Kodları saklıyor. HackSung ekibi açıklama yaptı Samsung kodları vermediği sürece CM romları yapılmayacak. S3dede vermedi hem müşteriler hemde Cm takımı baskı yaptı zorla kodları aldılar. Ama artık sadece müşterilere kaldı iş. Samsung S4 kodlarını vermiyor. CMde rom yapmak isyemiyor. Şu ana kadar S4 Esynox için rom yayınlaması gerekiyordu. Ama ne CM telefonu alıp çalışmaya başladı nede Samsung kodları verdi. Kendini piyasanın kralı sanıyor Samsung. Böyle giderse en fazla 3 sene gider Samsung.

kardeşim sizde gidip samsunga para vermeyin ben aldım bilmiyordum akıllı telefon falan ozamanlar araştırmadan aldım şuanda piyasada yeni bir ürün var ve s3 ağlatabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum nedir bu cihaz

General Mobile Discovery direk android 4.2 ile geliyor cihazın görselleri

ayrıca inceleme videolarıda var youtube ' da

[video=youtube;lhuSADL5sog]http://www.youtube.com/watch?v=lhuSADL5sog[/video]
cihazın özellikleri de şu :

İşletim Sistemi : Android
Android Versiyonu : Android 4.2 Jelly Bean
OTA (Over the Air) Desteği

Ekran Tipi : 4.7” HD - IPS Geniş Görüntü (178o), Kapasitif Dokunmatik Ekran
Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 720 – 312 PPI
Renk Sayısı : 16,7 Milyon Renk

İşlemci: 1.2 GHz Quad Core
Dahili Hafıza: 4 GB
RAM: 1 GB
Harici Kart Desteği : Micro SD ile 32GB'a kadar

Kamera : 8 MP Arka Kamera – Oto Fokus ve Flash ile , 2 MP Ön Kamera
Geo-Tagging, Dokun-Odakla, Görüntü Sabitleme, Yüz ve Gülücük Yakalama, HDR

Standart Özellikler : Titreşim, Eller Serbest
270 Saat Bekleme
12 – 14 Saat Konuşma
40 Saat Müzik Çalma
4.5 Saat Video Oynatma
5.5 Saat Webde Gezinme

Pil : 1800 mAh/Lityum-ion
Şarj Girişi : Micro USB
Sensörler : Yakınlık Sensörü, G Sensör, Işık Sensörü, Gyroscope, A-GPS, Dijital Pusula

Bağlantılar : EDGE, GPRS, 3G, HSPA+, Bluetooth, WiFi, SMS, MMS, GPS
Frekanslar : 2G network : GSM 850/900/1800/1900 MHz – SIM1 & SIM2 3G network : WCDMA 900/2100 MHz – SIM1
Wifi Desteği : 802.11 b/g/n
E-Posta Desteği : Pop3, IMAP4, SMTP, Exchange Sync, Gmail
Bluetooth Desteği : v4.0

Multi Media Desteği : Video Formatı: MP4,3GP,AVI
Video Çözünürlük: Oynatma – 1920×1080 / Kayıt – 1280x720
Ses Formatı: Oynatma – MP3,WAV,WMA,AMR / Kayıt – OGG,3GP,AMR
Kulaklık Jakı : 3,5mm
DTS Sound Desteği

Uygulama Marketi : Android Market, Storeoid
Standart Uygulamalar : Ofis, WeChat, Youtube, Gmail, Takvim, Hesap Makinası, Alarm, Google Harita, Latitude, Navigasyon, Facebook & Twitter Entegrasyonu
Telefon Defteri Kapasitesi : Sınırsız

Ve bu cihaz galaxy wonderdan bile ucuz 599 tl ama dahada düşecek fiyatı

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
fingerback5

fingerback5

Üye
kardeşim sizde gidip samsunga para vermeyin ben aldım bilmiyordum akıllı telefon falan ozamanlar araştırmadan aldım şuanda piyasada yeni bir ürün var ve s3 ağlatabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum nedir bu cihaz

General Mobile Discovery direk android 4.2 ile geliyor cihazın görselleri

ayrıca inceleme videolarıda var youtube ' da

[video=youtube;lhuSADL5sog]http://www.youtube.com/watch?v=lhuSADL5sog[/video]
cihazın özellikleri de şu :

İşletim Sistemi : Android
Android Versiyonu : Android 4.2 Jelly Bean
OTA (Over the Air) Desteği

Ekran Tipi : 4.7” HD - IPS Geniş Görüntü (178o), Kapasitif Dokunmatik Ekran
Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 720 – 312 PPI
Renk Sayısı : 16,7 Milyon Renk

İşlemci: 1.2 GHz Quad Core
Dahili Hafıza: 4 GB
RAM: 1 GB
Harici Kart Desteği : Micro SD ile 32GB'a kadar

Kamera : 8 MP Arka Kamera – Oto Fokus ve Flash ile , 2 MP Ön Kamera
Geo-Tagging, Dokun-Odakla, Görüntü Sabitleme, Yüz ve Gülücük Yakalama, HDR

Standart Özellikler : Titreşim, Eller Serbest
270 Saat Bekleme
12 – 14 Saat Konuşma
40 Saat Müzik Çalma
4.5 Saat Video Oynatma
5.5 Saat Webde Gezinme

Pil : 1800 mAh/Lityum-ion
Şarj Girişi : Micro USB
Sensörler : Yakınlık Sensörü, G Sensör, Işık Sensörü, Gyroscope, A-GPS, Dijital Pusula

Bağlantılar : EDGE, GPRS, 3G, HSPA+, Bluetooth, WiFi, SMS, MMS, GPS
Frekanslar : 2G network : GSM 850/900/1800/1900 MHz – SIM1 & SIM2 3G network : WCDMA 900/2100 MHz – SIM1
Wifi Desteği : 802.11 b/g/n
E-Posta Desteği : Pop3, IMAP4, SMTP, Exchange Sync, Gmail
Bluetooth Desteği : v4.0

Multi Media Desteği : Video Formatı: MP4,3GP,AVI
Video Çözünürlük: Oynatma – 1920×1080 / Kayıt – 1280x720
Ses Formatı: Oynatma – MP3,WAV,WMA,AMR / Kayıt – OGG,3GP,AMR
Kulaklık Jakı : 3,5mm
DTS Sound Desteği

Uygulama Marketi : Android Market, Storeoid
Standart Uygulamalar : Ofis, WeChat, Youtube, Gmail, Takvim, Hesap Makinası, Alarm, Google Harita, Latitude, Navigasyon, Facebook & Twitter Entegrasyonu
Telefon Defteri Kapasitesi : Sınırsız

Ve bu cihaz galaxy wonderdan bile ucuz 599 tl ama dahada düşecek fiyatı

Fiyatına göre muazzam bence.Gördüğüm kadarıyla stok android çalıştırıyor.Gpusu kötü ama oyundan belli yani 4 çekirdekli işlemci yanına öyle fps düşümü olmamış.Gpusunu internette bulamadım sanırım kötü olduğu için yazmamışlar.

partyhard

Üye
orasını bilmem valla ben nexus aldım driverları girip ben bile indirdim o derece kafam rahat yani

firat663

Üye
İşallah S2 ye'de gelirde rahatlatır.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Htc one x e de gelmiyecek diyenler var. 4.2.2 ve sense 5 son güncellemesi diyorlar.

alyuz41

alyuz41

Üye
Arkadaşlar haklı sürekli güncelleme falan çıkıyor düşük telefon alanlar zarara giriyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt