0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan Genişletmek için tıkla ... Hata falan giderdiler ama 7'de tasarım değiştirerek çok büyük hata yaptılar bence.
Sukut-u Hayal' Alıntı: hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan Genişletmek için tıkla ... Hata falan giderdiler ama 7'de tasarım değiştirerek çok büyük hata yaptılar bence.
NEXUS Üye avast' Alıntı: Peki bunda hani 4.2.2 de dalvik vardi 4.4.2 de art geldi bunda boyle birşey olacakmi Genişletmek için tıkla ... Dalvik ve art ın arasındaki fark neydi
avast' Alıntı: Peki bunda hani 4.2.2 de dalvik vardi 4.4.2 de art geldi bunda boyle birşey olacakmi Genişletmek için tıkla ... Dalvik ve art ın arasındaki fark neydi
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Hata falan giderdiler ama 7'de tasarım değiştirerek çok büyük hata yaptılar bence. Genişletmek için tıkla ... Aynen google da aynı hatayı yapmaz inşallah.
0MG90' Alıntı: Hata falan giderdiler ama 7'de tasarım değiştirerek çok büyük hata yaptılar bence. Genişletmek için tıkla ... Aynen google da aynı hatayı yapmaz inşallah.
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan Genişletmek için tıkla ... Android de genelde 4.x şeklinde güncelleme aldığında ve isim değiştirdiğinde yenilikler oluyor ve o değişiklikler genelde nexus larda ve saf android kullanan cihazlarda farkediliyor
Sukut-u Hayal' Alıntı: hocam seninde imzadaki resimler kaybolmuş benimde başıma gelmişşti ios 7 ile 7.1 gibi ondada çok değişiklik yoktu görsel açıdan Genişletmek için tıkla ... Android de genelde 4.x şeklinde güncelleme aldığında ve isim değiştirdiğinde yenilikler oluyor ve o değişiklikler genelde nexus larda ve saf android kullanan cihazlarda farkediliyor
0MG90 Üye .NeXuS.' Alıntı: Aynen google da aynı hatayı yapmaz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Google'ın tasarım değiştirecek bir tasarımı yok zaten.
.NeXuS.' Alıntı: Aynen google da aynı hatayı yapmaz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Google'ın tasarım değiştirecek bir tasarımı yok zaten.
UpOneTR Üye teknolojibaronu' Alıntı: 4.x güncellemeleri amma uzadı! Genişletmek için tıkla ... iyi böyle
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Google'ın tasarım değiştirecek bir tasarımı yok zaten. Genişletmek için tıkla ... Bencede ama gördüğüm bir yerde yeni iconları gördüm çok kötü olmuş hiç sevmedim.
0MG90' Alıntı: Google'ın tasarım değiştirecek bir tasarımı yok zaten. Genişletmek için tıkla ... Bencede ama gördüğüm bir yerde yeni iconları gördüm çok kötü olmuş hiç sevmedim.
NEXUS Üye teknolojibaronu' Alıntı: 4.x güncellemeleri amma uzadı! Genişletmek için tıkla ... Belki google 4 rakamını seviyor
teknolojibaronu' Alıntı: 4.x güncellemeleri amma uzadı! Genişletmek için tıkla ... Belki google 4 rakamını seviyor
teknolojibaronu Üye .NeXuS.' Alıntı: Belki google 4 rakamını seviyor Genişletmek için tıkla ... Bize bişiy olmuyor zaten touchwiz olan sizin arayüze oluyor.
.NeXuS.' Alıntı: Belki google 4 rakamını seviyor Genişletmek için tıkla ... Bize bişiy olmuyor zaten touchwiz olan sizin arayüze oluyor.
UpOneTR Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bize bişiy olmuyor zaten touchwiz olan sizin arayüze oluyor. Genişletmek için tıkla ... Saf android candır
teknolojibaronu' Alıntı: Bize bişiy olmuyor zaten touchwiz olan sizin arayüze oluyor. Genişletmek için tıkla ... Saf android candır
NEXUS Üye teknolojibaronu' Alıntı: Nexus 'un kamerada pek bişiy yok güncelleme ile bişeyler katsalar harika olur. Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 le kamera ve performans konusunda önemli yenilikler yapıyor google.
teknolojibaronu' Alıntı: Nexus 'un kamerada pek bişiy yok güncelleme ile bişeyler katsalar harika olur. Genişletmek için tıkla ... 4.4.3 le kamera ve performans konusunda önemli yenilikler yapıyor google.
teknolojibaronu Üye .Google'ın her sürümünün yiyecek koymadan kastı her birinin farklı tadı olmasi. bence olay bu
UpOneTR Üye teknolojibaronu' Alıntı: .Google'ın her sürümünün yiyecek koymadan kastı her birinin farklı tadı olmasi. bence olay bu Genişletmek için tıkla ... bütün olay reklam para dostum
teknolojibaronu' Alıntı: .Google'ın her sürümünün yiyecek koymadan kastı her birinin farklı tadı olmasi. bence olay bu Genişletmek için tıkla ... bütün olay reklam para dostum