Android 4.4 Kitkat'in Tanitim Tarihi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.4 Kitkat'in Tanitim Tarihi!
Arkadaslar Android 4.4'un cikis tarihi 18 ekim. Su an San Francisco da 16 ekim 9.00, yani iki gun kaldi diyelim.
EK BILGI:
Sloganlari "everybody dance now" adli sarki. Sarkinin cikis tarihi 18 ekim 1990 ve sarki tam olarak 4 dakika 4 saniye.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, monteboy, Neagf ve 2 diğerleri

Buğra

Buğra

Admin
:hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlısı olsun o zaman :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Takip etcez bakalım daha 4.3 versinlerde 4.4'ü izleriz.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Ben 4.0.3de kaldım siz 4.4 diyonuz :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4'ün var memnun değil misin hacı?
haci nexus 4 u gecen yaz tatilinin sonuna dogru sattigimi, hangi telefonu alacagimla ilgili bir konu acmistim. Su an nexus yok elimde ama gercekten cok guzel bir telefondu lakin androidden biktim. Bu surumle birlikte lumia 925 yada nexus 5 arasinda karar verecegim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
haci nexus 4 u gecen yaz tatilinin sonuna dogru sattigimi, hangi telefonu alacagimla ilgili bir konu acmistim. Su an nexus yok elimde ama gercekten cok guzel bir telefondu lakin androidden biktim. Bu surumle birlikte lumia 925 yada nexus 5 arasinda karar verecegim.

Anladım :)

PriZm

PriZm

Üye
Bekleyelim, görelim.

genco15

genco15

Üye
Aynen su stabillik konusunda bieseyler yapilmazsa mecburen baska sistemlere yonelecez

monteboy

monteboy

Üye
teşekkürler haber için maxihan, merakla bekliyorum bakalım google dediği kadar hızlı mı. ayrıca cm'den en kısa zamanda 4.4 rom bekliyoruz :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Buğra

Buğra

Admin
sence general mobile bi sürpriz yapar 4.4 ü açıklarmı :D
daha çok erken daha öncede söyledim diğer cihazlar için 2014 de gelir bu güncelleme samsung dahil. yani daha 2014de belli olur bu durum.

• Beğen
Tepkiler: attach97 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, 4.3ü bu yıl sonu alır, sony, htc, samsung... 4.4'ü de artık ne zaman verirlerse...

• Beğen
Tepkiler: Buğra
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
4.4'un dusuk donanimli cihazlardada calisacagi belirtilmis, eski cihazlarada gelmesi muhtemel. (Bkz galaxy s2) Tabi bu biraz dagiticinin tutumunada bagli, baktik gelmiyor custom rom devreye girecek en kotu :D

• Beğen

partyhard

Üye
4.3 tam manasıyla b*ktan. ama 4.4 çok hızlı ve optimize olacak deniliyo bekleyip görücezve bu sürümün felsefesi ; tek çekirdekte de 4 çekirdekte de aynı performans

• Beğen
Tracy35

Tracy35

Üye
simdi yarım güncellemeyi aliçazmi açaba :stres:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt