MaxiHan
Üye
AynenHayırlısı olsun o zaman![]()

4.4 icin inanilmaz hizli deniyor cok merak ediyorum, bu surumdede adam olamazsa artik wp'ye gecis yapacam tamamen.Takip etcez bakalım daha 4.3 versinlerde 4.4'ü izleriz.
4.4 icin inanilmaz hizli deniyor cok merak ediyorum, bu surumdede adam olamazsa artik wp'ye gecis yapacam tamamen.
haci nexus 4 u gecen yaz tatilinin sonuna dogru sattigimi, hangi telefonu alacagimla ilgili bir konu acmistim. Su an nexus yok elimde ama gercekten cok guzel bir telefondu lakin androidden biktim. Bu surumle birlikte lumia 925 yada nexus 5 arasinda karar verecegim.Nexus 4'ün var memnun değil misin hacı?
haci nexus 4 u gecen yaz tatilinin sonuna dogru sattigimi, hangi telefonu alacagimla ilgili bir konu acmistim. Su an nexus yok elimde ama gercekten cok guzel bir telefondu lakin androidden biktim. Bu surumle birlikte lumia 925 yada nexus 5 arasinda karar verecegim.

Cm 11 olur heraldeteşekkürler haber için maxihan, merakla bekliyorum bakalım google dediği kadar hızlı mı. ayrıca cm'den en kısa zamanda 4.4 rom bekliyoruz![]()

sence general mobile bi sürpriz yapar 4.4 ü açıklarmı

daha çok erken daha öncede söyledim diğer cihazlar için 2014 de gelir bu güncelleme samsung dahil. yani daha 2014de belli olur bu durum.sence general mobile bi sürpriz yapar 4.4 ü açıklarmı![]()