Aynen. alıcak alıcakta ne zaman hocamGüncelleme alacak. Ne zaman belli değil![]()
Ozaman ben bunu saklayayım. torunlarıma dede yadigarı olarak bırakırım. onlarda kullanırken güncelleme gelir. Yani her halde benim ömrüm yetmicek bunun güncellemesini görmeye
Aynen. alıcak alıcakta ne zaman hocamOzaman ben bunu saklayayım. torunlarıma dede yadigarı olarak bırakırım. onlarda kullanırken güncelleme gelir. Yani her halde benim ömrüm yetmicek bunun güncellemesini görmeye
![]()
torunlarının psikolojisini bozmaya hiç gerek yok bence 
![]()
torunlarının psikolojisini bozmaya hiç gerek yok bence
![]()

young almaz guncelleme falanyukarıdaı lıste tahmın edılenGalaxy Wonder'ı samsung'un yanlışlıkla çıkardığını düşünüyorum artık. Galaxy Young bile 4.4 güncellemesi alıcak fakat Galaxy wonder almıcak. Bu ne yaman çelişki buuu![]()
s3 daha 4.3 aldımıGüc sıralamasına göre note3 s4 note2 s3 zaten bu 4ü 5.0a kadar rahat alır digerlerini bilemem
Sen de haklısın tabii ama optimizasyon da önemli şimdi. Diyelim ki samsung young a da s3 e de 4.3 verdi. S3 için çıkardığı güncelleme young un kinden iyi olacaktır. Çünkü S3 daha iyi bir telefon olduğu için ve samsung a daha fazla para kazandırdığı için kullanıcıları memnun etme amaçlı olarak s3 e verilen güncelleme üzerinde daha çok çalışılacaktır, daha stabil ve gelişmiş bir yazılım olacaktır. Young a verilen güncellemeye ise hiç uğraşılmayacak, sadece young kullanıcılarının çenesini kapamak için verilecek ve birçok kasma problemi olacaktır (samsung un satış politikası işte). Tabii bazı arkadaşlar bunu "telefon kaldırmıyor" olarak algılayabiliyor ve bu konuda da sen haklısın birçok kişi farkında olmadan durduk yere markayı savunuyor aslında.Birde şu konuda yanılıyor çoğu arkadaşlar. Diyorlarki; ee o telefon eski. o 4.3'ü kaldırmaz. ama işin aslı öyle değil işte. Android sürüm yükselttikçe stabilliği yakalıyor. Heleki android 4.2.2 sürümü bence adnroid performansı açısından bir dönüm noktası. Çünki 4.1.2 ile 4.2.2 arasında okadar stabilite farkı varki anlatamam. Bu yüzden samsung galaxy young'a bile en azından 4.2.2 verse kendi adını iyiye çıkarmış olur. çünki o telefon bile gayet güzel çalışıcaktır.
Dikkat ettiysen "Diyelim ki" dedim4.3 gelmedi daha neyin kafasindasiniz

nokia nın neresinde ne var kiee ben lafi ortaya attim en azindan nokia gibi bi yerinde bisey yok

kullanmadım kardeşim ne yapayımKullansaydin bu soruyu sormazdin kardesim
Allah Allah