Haber Android 4.4 KitKat en stabil mobil işletim sürümü oldu

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
bize daha gelmedi malesef gelse bile bakacağız ne gibi sorunlar var

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şarj konusunda ciddi iyileştirmeler varsa artık android kullanmamın zamanı geldi demektir..

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
4.3 çok sorunluydu(aramalarda filan) , eylülde'mi ne güncellemiştim allahtan kasımda 4.4 güncelleme geldi , sonra 4.4.2 ondan sonra android tamamıyla stabil ve çok hızlı oldu :)
şarj konusunda ciddi iyileştirmeler varsa artık android kullanmamın zamanı geldi demektir..
Alırsan Nexus 5 Tavsiye Ederim :oke:
bize daha gelmedi malesef gelse bile bakacağız ne gibi sorunlar var
hangi modeli kullanıyorsun?

komando04

komando04

Üye
4.3 çok sorunluydu(aramalarda filan) , eylülde'mi ne güncellemiştim allahtan kasımda 4.4 güncelleme geldi , sonra 4.4.2 ondan sonra android tamamıyla stabil ve çok hızlı oldu :)

Alırsan Nexus 5 Tavsiye Ederim :oke:
hangi modeli kullanıyorsun?
S4 9500 modelini kullanıyorum istanbul bilişimden aldım hala gelmedi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Sevmekle Sevmemek Arasında Kaldım En Sinir Olduğum İse Galaxy S5'deki Yeni TouchWiz'in Gelmemesi :angry::(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
o zaman android 5.0'la devrime hazır olun :ehe

lobi55

lobi55

Üye
Ben kitkat güncellemesini yükledikten sonra telefonu şarja takiyorum sarj oluyor ama gösterge düğmesi şarj ibaresi calismiyor pişman oldum yukledigime

NEXUS

NEXUS

Üye
Ben kitkat güncellemesini yükledikten sonra telefonu şarja takiyorum sarj oluyor ama gösterge düğmesi şarj ibaresi calismiyor pişman oldum yukledigime
Bende öle bir sorun yok , telefonun modeli ne :)

ciwano0114

Üye
Mart geride kaldı s3 e kitkat daha gelmedi(

osicik

Üye
hiç ios kullanmadım ama ios androidden günlük kullanımda daha akıcı daha seri ama yinede android derim daha çok çökse bile androidi tercih ederim birçok artısı var fiyat bile tek başına yeter buna :)

reflex

reflex

Üye
kralberk13

kralberk13

Üye
GM DİSCOVERY'e gelse fena olmuycak :))

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
LG G2 ye halen bekliyoruz ...

kralberk13