ka_za Üye blackcat67' Alıntı: s3 4.3 de pert olmuş bu adamlar yazılım geliştirmeden anlıyorsa ben hiç birşey bilmiyorum ne has oluyo samsung'a Genişletmek için tıkla ... Arayuzu falan çöp bencede. Adamlarim touchwize özel olan özellikleri cok cok iyi multiwindow icin note serisi almayi düşünüyordum bir ara o derece
blackcat67' Alıntı: s3 4.3 de pert olmuş bu adamlar yazılım geliştirmeden anlıyorsa ben hiç birşey bilmiyorum ne has oluyo samsung'a Genişletmek için tıkla ... Arayuzu falan çöp bencede. Adamlarim touchwize özel olan özellikleri cok cok iyi multiwindow icin note serisi almayi düşünüyordum bir ara o derece
TheMadness Üye ka_za' Alıntı: Arayuzu falan çöp bencede. Adamlarim touchwize özel olan özellikleri cok cok iyi multiwindow icin note serisi almayi düşünüyordum bir ara o derece Genişletmek için tıkla ... OmniROM'da multiwindow var şu an Narutodth' Alıntı: Abi adamlar hiç profesyonel davranmıyolar 4.3 çıkarıyolar hatalı çıkıyo yarıda durduruyolar böyle işmi olur ya Genişletmek için tıkla ... Şu anki kullandığım 4.4 Samsung 4.3'ten bin kat daha iyi
ka_za' Alıntı: Arayuzu falan çöp bencede. Adamlarim touchwize özel olan özellikleri cok cok iyi multiwindow icin note serisi almayi düşünüyordum bir ara o derece Genişletmek için tıkla ... OmniROM'da multiwindow var şu an Narutodth' Alıntı: Abi adamlar hiç profesyonel davranmıyolar 4.3 çıkarıyolar hatalı çıkıyo yarıda durduruyolar böyle işmi olur ya Genişletmek için tıkla ... Şu anki kullandığım 4.4 Samsung 4.3'ten bin kat daha iyi
ka_za Üye TheMadness' Alıntı: OmniROM'da multiwindow var şu an Ona bende rastladim xda da ama benim telefona yoktu sanırım Genişletmek için tıkla ...
TheMadness' Alıntı: OmniROM'da multiwindow var şu an Ona bende rastladim xda da ama benim telefona yoktu sanırım Genişletmek için tıkla ...
TheMadness Üye ka_za' Alıntı: Ona bende rastladim xda da ama benim telefona yoktu sanırım Genişletmek için tıkla ... var olmaz mı
ka_za' Alıntı: Ona bende rastladim xda da ama benim telefona yoktu sanırım Genişletmek için tıkla ... var olmaz mı
partyhard Üye Galaxy nexus nexus4 omni romun baş cihazları ama daha resmi bi rom yok ortada alpha beta falan. bu arada 4.4 cm bataryayı öldürüyo
Galaxy nexus nexus4 omni romun baş cihazları ama daha resmi bi rom yok ortada alpha beta falan. bu arada 4.4 cm bataryayı öldürüyo
ka_za Üye TheMadness' Alıntı: var olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Galaxy Nexus benim telefon ya aradım bulamadım gene. Varsa bir link atsan
TheMadness' Alıntı: var olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Galaxy Nexus benim telefon ya aradım bulamadım gene. Varsa bir link atsan
TheMadness Üye partyhard' Alıntı: Galaxy nexus nexus4 omni romun baş cihazları ama daha resmi bi rom yok ortada alpha beta falan. bu arada 4.4 cm bataryayı öldürüyo Genişletmek için tıkla ... wakelock sorunu vardır kernel değiştirmenizi öneririm
partyhard' Alıntı: Galaxy nexus nexus4 omni romun baş cihazları ama daha resmi bi rom yok ortada alpha beta falan. bu arada 4.4 cm bataryayı öldürüyo Genişletmek için tıkla ... wakelock sorunu vardır kernel değiştirmenizi öneririm
partyhard Üye TheMadness' Alıntı: wakelock sorunu vardır kernel değiştirmenizi öneririm Genişletmek için tıkla ... alpha olarak cm11 var diğer kernellerin hepsi 4.3 uyumlu
TheMadness' Alıntı: wakelock sorunu vardır kernel değiştirmenizi öneririm Genişletmek için tıkla ... alpha olarak cm11 var diğer kernellerin hepsi 4.3 uyumlu
TheMadness Üye ka_za' Alıntı: Galaxy Nexus benim telefon ya aradım bulamadım gene. Varsa bir link atsan Genişletmek için tıkla ... Biraz eski olabilir ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız partyhard' Alıntı: alpha olarak cm11 var diğer kernellerin hepsi 4.3 uyumlu Genişletmek için tıkla ...
ka_za' Alıntı: Galaxy Nexus benim telefon ya aradım bulamadım gene. Varsa bir link atsan Genişletmek için tıkla ... Biraz eski olabilir ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız partyhard' Alıntı: alpha olarak cm11 var diğer kernellerin hepsi 4.3 uyumlu Genişletmek için tıkla ...
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: OmniROM'da multiwindow var şu an Genişletmek için tıkla ... Var ama canlı multitask desteklemiyor.
TheMadness' Alıntı: OmniROM'da multiwindow var şu an Genişletmek için tıkla ... Var ama canlı multitask desteklemiyor.
partyhard Üye TheMadness' Alıntı: Biraz eski olabilir ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tİ firması kodları yayınlamadığı için google güncelleme vermedi. bende romlara kaldım
TheMadness' Alıntı: Biraz eski olabilir ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tİ firması kodları yayınlamadığı için google güncelleme vermedi. bende romlara kaldım
ka_za Üye TheMadness' Alıntı: Biraz eski olabilir ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Daha gunceli yok galiba bunun. Durmuş mu nolmuş?
TheMadness' Alıntı: Biraz eski olabilir ama Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Daha gunceli yok galiba bunun. Durmuş mu nolmuş?
ka_za Üye Türe' Alıntı: Bişey olursa cihaza garanti gitmesin Genişletmek için tıkla ... Garanti denen şeye inanan var mı hala
Türe' Alıntı: Bişey olursa cihaza garanti gitmesin Genişletmek için tıkla ... Garanti denen şeye inanan var mı hala
partyhard Üye ka_za' Alıntı: Garanti denen şeye inanan var mı hala Genişletmek için tıkla ... Servis elemanının keyfine kalmış.
ka_za' Alıntı: Garanti denen şeye inanan var mı hala Genişletmek için tıkla ... Servis elemanının keyfine kalmış.
ka_za Üye partyhard' Alıntı: Servis elemanının keyfine kalmış. Genişletmek için tıkla ... Benim saglam telefonumu bozdular kac aydır ses çıkmıyor 20 gun beklemektense sessiz kullanıyorum
partyhard' Alıntı: Servis elemanının keyfine kalmış. Genişletmek için tıkla ... Benim saglam telefonumu bozdular kac aydır ses çıkmıyor 20 gun beklemektense sessiz kullanıyorum
partyhard Üye ka_za' Alıntı: Benim saglam telefonumu bozdular kac aydır ses çıkmıyor 20 gun beklemektense sessiz kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ankara başarı(samsungun servisi) çok iyi iş çıkarıyo 3 kere verdim hepsinde hakkıyla yaptılar sen nerdesin bilmiyorum ama.
ka_za' Alıntı: Benim saglam telefonumu bozdular kac aydır ses çıkmıyor 20 gun beklemektense sessiz kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Ankara başarı(samsungun servisi) çok iyi iş çıkarıyo 3 kere verdim hepsinde hakkıyla yaptılar sen nerdesin bilmiyorum ama.
ka_za Üye partyhard' Alıntı: Ankara başarı(samsungun servisi) çok iyi iş çıkarıyo 3 kere verdim hepsinde hakkıyla yaptılar sen nerdesin bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla ... Adana genpaydı galiba su falan kacmayan telefona su kacti ondan dediler sacma bir resim gosterdiler ispat isteyincede 100 lira para ödedim garanti oldugu halde. Buseferde baska yeri bozuk aldım
partyhard' Alıntı: Ankara başarı(samsungun servisi) çok iyi iş çıkarıyo 3 kere verdim hepsinde hakkıyla yaptılar sen nerdesin bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla ... Adana genpaydı galiba su falan kacmayan telefona su kacti ondan dediler sacma bir resim gosterdiler ispat isteyincede 100 lira para ödedim garanti oldugu halde. Buseferde baska yeri bozuk aldım