Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm özelliklerin çalışmasını beklemek boşuna olur ama adamlar yapıyor be abi gerçekten. Türkiye'den kimse ilgilenmiyor nedense bu denli derin bir uğraş yok bizlerde.(Bu işlerden anlayanlar içindir sözüm yanlış olmasın!)
Seglopsi
Üye
ya ben anlasam android rom'u yapmadan yapacağım aslında bişeyler, stock 4.3 rom'u indirdim çıktığı gün, driver dosyalarını felan araştıracaktım kaldı öyle.
_RYUK_
Üye
büyük ihtimal arama ve kamera uygulamaları çalışmayaçaktır
Alpha #5'de olduğu gibi kameralar, mikrofonlar, gps ve ahize muhtemelen çalışmıyordur. (Ön kamera ve Ahize için bişeyler yaptıysa eğer çalışabilir) Usb ile alakalı birkaç yenilik gelmiş olabilir 4.2.2 sürümünde Usb ile alakalı bişeyler duyurmuştu. Birde overclock kernelde mümkün ama ben android'de terminalden dahi yapamamıştım yazılımın birkaç yerinde sıkıntı vardı sanırım, onları da kapattıysa eğer (yapanlar var sanırım nitdroid forumda) yenilikler bunlar olur muhtemelen.
partyhard
Üye
nokianın n9 driverlarını açmadan veya sıfırdan driver yazılmadan düzgün çalışması imkansız.
Seglopsi
Üye
yok ben zaten nitdroid'deki driverları kullanacaktım. driver felan yazmayı düşünmedim ve bilmiyorum. sadece android sürümünü güncelleyecektim kısaca.
ParoNaManyax_X
Üye
Arkadaş koskoca androidi n9 a portlayabiliyorlarda neden şu driver konusunda hala başarısızlar anlayamadım... yeni sürüm üzerinde kodlarla oynamak yerine meegodaki driverleri androide portlasalarda bizde şu meego belasından bi kurtulabilsek... diyeceğim şu ki alpha 4 alpha 5,6 vs gibi uğraşacaklarına herhangi bir versiyonunda driverleri uyumlu hale getirseler ve yedekleseler zaten yeni versiyonlarında aynı driverleri kullnırlar ve sorunsuz aynı zamanda stabil bir android sistemi kullanabiliriz...
Seglopsi
Üye
soyle birsey var ki bazi driver'larin id'leri bile gorunmuyor, (arka kamera, mikrofonlar, gps) id'sini bilemedigin driverlari nasil tanitacaksin ki sisteme?