Android 4.1 Jelly Bean'e Flash Player kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
Yine bi artistlik bulmuş hadi hayırlısı : ))

Suyaka

Suyaka

Üye
Madnesse diyorum, yine bişey keşfetmiş developingliyo :D

SilentOne

SilentOne

Üye
sen zaten kralsın aga senin cfwlerin ile 5800 a hayat vermiştin :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Madness tam yol devam :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

sistem fark etmiyor :ehe
Madness New iPhone çıktığında alırsa Apple'ın başı kesin yine patentti bilmem neydi davalarla derde girer :)
Madness'in bulunduğun ülke neresi olursa olsun satış yasağı gelir gözetim altında tutulur.. Adam her sistemi atomlarına ayırıyor :D

Türe

Türe

Üye

Madness New iPhone çıktığında alırsa Apple'ın başı kesin yine patentti bilmem neydi davalarla derde girer :)
Madness'in bulunduğun ülke neresi olursa olsun satış yasağı gelir gözetim altında tutulur.. Adam her sistemi atomlarına ayırıyor :D

:kop2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:kop:

SilentOne

SilentOne

Üye

aynen baba sen yazılım muhendisi flen misin hangi sisteme geçse sanki yıllardır o sistemi kullanıyormus gibi davaranıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt