Haber Google Asistan Launcher Artık Android 4.1 Jelly Bean ve Üzeri Cihazlarla Uyumlu

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
Google Asistan Launcher Artık Android 4.1 Jelly Bean ve Üzeri Cihazlarla Uyumlu



Google’ın Android 4.4 KitKat birlikte yer verdiği Google Launcher uygulaması ilk olarak Nexus 5′te yer aldı. Yeni Launcher uygulaması Android 4.4 güncellemesi sonrası her ne kadar diğer Nexus ve Google Play Edition cihazlarda yer almamış olsa da, Google yeni başlatıcıyı Google Play’de yayınlayarak daha fazla kullanıcının yararlanmasını sağladı.


Android Jelly Bean’da yer alan arayüze nazaran daha sade ve şeffaf bir yapı barındıran Google Asistan Launcher’da büyüyen ikonlar, değişen bazı simgeler, durum çubuğu simgelerin beyaza bürünmesi, widget bölümünün ana ekranda arka bölüme yerleştirilmesi ve daha geçişler öne çıkan yenilikler oldu.

Şimdiye kadar sadece Android 4.4 KitKat ve üzeri cihazlar tarafından desteklenen Google Asistan Launcher yayınlanan güncellemeyle birlikte artık daha fazla Android cihazda kullanılabilecek. Google’ın yeni başlatıcısı artık Android 4.1 Jelly Bean ve üzeri versiyonlarla uyumlu hale getirildi. Jelly Bean’in tanıtımı üzerinden iki yıl geçmesine rağmen hala Android ekosisteminin yarısı tarafından kullanılıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


enver_techno

enver_techno

Üye
Kullanımı gerçekten sade ve hızlı bir launcher, Google'ı tebrik etmek gerek. Diğer launcher'ları kurunca hangi cihaz olursa olsun çin malı gibi duruyo yaa :)
 
fk555897

fk555897

Üye
Bence gereksiz. İsteyen saf android ROM yükler zaten.
 
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
Bence gereksiz. İsteyen saf android ROM yükler zaten.
yükleyemeyenlerde var ama. Mesela hiç aosp roma sahip olmayan cihazlar var, yada knox sayacını artirmaktan korkan kullanıcılar.
 
NEXUS

NEXUS

Üye
launcher baya iyide , önceden 4.4 üzeri her cihaz kullanmıyordu sadece 4.4 üzeri nexus ve play editionlu cihazlar kullanabiliyordu. :)
 


Üst Alt