Uygulama Android 4.1 jelly bean yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.1 jelly bean yardım?
Arkadaşlar tabletimin android sürümü Android 4.0.2 ıce cream .Android 4.1 Jelly beana geçmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz? tabletim (inca cassa 10.1)

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaşlar tabletimin android sürümü Android 4.0.2 ıce cream .Android 4.1 Jelly beana geçmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz? tabletim (inca cassa 10.1)

geçemessin, neden diye sorcak olursan son sürüm ics ve herhangi bir custom rom çalışması yok zaten bu tarz tabletler yazılım güncellemesi vermez custom rom olarakta herhangi bir rom yok internette maalesef bu sürümdesin şuan

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
10.1 için jelly bean format dosyalarını indirip tablete format atsam olmaz mı peki?

iOSait

iOSait

Üye
iOSait

iOSait

Üye
Format dosyası diye birşey yoktur

iOSait

iOSait

Üye
Ayrica tablete format atmak demek içindekileri silmek demektir yazilim yüklemek değil

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
başka bir tablet için var img dosyası şeklinde anlatımı da var uyum sağlar mı diye düşünüyorum. Daha önce başka bir tablete hafıza kartına o dosyaları atıp format çekmiştim

iOSait

iOSait

Üye
başka bir tablet için var img dosyası şeklinde anlatımı da var uyum sağlar mı diye düşünüyorum. Daha önce başka bir tablete hafıza kartına o dosyaları atıp format çekmiştim

Bence yapma brick olur tablet bir daha acilmaz elinde kalır

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
ıce cream sandwiche devam o zaman :( tamam teşekkürler kardeş yardımın için

iOSait

iOSait

Üye
ıce cream sandwiche devam o zaman :( tamam teşekkürler kardeş yardımın için

eğer güncelleme desteği bekliyorsan samsung galaxy tab,ipad gibi tabletler alacaksın bu tür modellere hiç bir zaman jelly bean gelmez

- - - Eklendi - - -

birşey değil

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
onlarda çok pahalı ya gerek yok laptop daha iyi :) benim tabletin aynı modeli jelly bean olarak piyasaya sürülmüş ondan sordum bende sağol

badb0y06

Üye
bende business tab 7 var 4.1.1 di asphalt oynamak istiyodum 4.0.4 yükledim bugün, 6 yı açmadı 7yi denicem :)

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi
bende business tab 7 var 4.1.1 di asphalt oynamak istiyodum 4.0.4 yükledim bugün, 6 yı açmadı 7yi denicem :)

bende senin tabletin dosyalarını indirdim 4.1 i benim tablete yüklemeyi düşünüyorum ama birşey olur uyuşmaz diye korkuyorum :)

iOSait

iOSait

Üye
bende senin tabletin dosyalarını indirdim 4.1 i benim tablete yüklemeyi düşünüyorum ama birşey olur uyuşmaz diye korkuyorum :)

bence yükleme hele markalar aynı değilse değil brick elinde patlar tablet :D

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Bende Bugun Bi Tablet Aldım " ViewSonic ViewPad 10E 3G+Wi-fi" ve kitapçıkta sürüm olarak 2.3.1 yazıyor ama Tablet şu anda 4.0.1 İCS bunu düşüremezmiyim ? LÜTFEN YARDIM KAFAYI YICEM :ss:

- - - Eklendi - - -

Bende Bugun Bi Tablet Aldım " ViewSonic ViewPad 10E 3G+Wi-fi" ve kitapçıkta sürüm olarak 2.3.1 yazıyor ama Tablet şu anda 4.0.1 İCS bunu düşüremezmiyim ? LÜTFEN YARDIM KAFAYI YICEM :ss:

iOSait

iOSait

Üye

- - - Eklendi - - -

Niye dusuruyorsu kardesim ne guzel 4.0.4 var iste 2.3 android kotu

habbuj

habbuj

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

kardeş biz yükseltmeye çalışıyoruz sen düşürecem diyorsun o sürüm çok eski iyi verim alamazsın şu anki sürüm çok daha iyi hiç uğraşma yani

Üst Alt