Arkadaşlar tabletimin android sürümü Android 4.0.2 ıce cream .Android 4.1 Jelly beana geçmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz? tabletim (inca cassa 10.1)
10.1 için jelly bean format dosyalarını indirip tablete format atsam olmaz mı peki?
başka bir tablet için var img dosyası şeklinde anlatımı da var uyum sağlar mı diye düşünüyorum. Daha önce başka bir tablete hafıza kartına o dosyaları atıp format çekmiştim
ıce cream sandwiche devam o zamantamam teşekkürler kardeş yardımın için
onlarda çok pahalı ya gerek yok laptop daha iyibenim tabletin aynı modeli jelly bean olarak piyasaya sürülmüş ondan sordum bende sağol
bende business tab 7 var 4.1.1 di asphalt oynamak istiyodum 4.0.4 yükledim bugün, 6 yı açmadı 7yi denicem![]()

bende senin tabletin dosyalarını indirdim 4.1 i benim tablete yüklemeyi düşünüyorum ama birşey olur uyuşmaz diye korkuyorum![]()

bence yükleme hele markalar aynı değilse değil brick elinde patlar tablet![]()

s:bende business tab 7 var 4.1.1 di asphalt oynamak istiyodum 4.0.4 yükledim bugün, 6 yı açmadı 7yi denicem![]()
s:Bende Bugun Bi Tablet Aldım " ViewSonic ViewPad 10E 3G+Wi-fi" ve kitapçıkta sürüm olarak 2.3.1 yazıyor ama Tablet şu anda 4.0.1 İCS bunu düşüremezmiyim ? LÜTFEN YARDIM KAFAYI YICEMs:
- - - Eklendi - - -
Bende Bugun Bi Tablet Aldım " ViewSonic ViewPad 10E 3G+Wi-fi" ve kitapçıkta sürüm olarak 2.3.1 yazıyor ama Tablet şu anda 4.0.1 İCS bunu düşüremezmiyim ? LÜTFEN YARDIM KAFAYI YICEMs:
Bende Bugun Bi Tablet Aldım " ViewSonic ViewPad 10E 3G+Wi-fi" ve kitapçıkta sürüm olarak 2.3.1 yazıyor ama Tablet şu anda 4.0.1 İCS bunu düşüremezmiyim ? LÜTFEN YARDIM KAFAYI YICEMs:
- - - Eklendi - - -