MücahitTokgöz
Android 4.1.2 ve Android 4.2.1 Kamera Perfonmansları !
Evet arkadaşlar bu konu bilhasıl Nawy kardeşim içindi ve diğer arkadaşlar için. Android 4.2.1 i yüklemeden önce bu konuya göz atmanızda yarar var 
Fotoğraflar Galaxy S den çekilmiştir. 5 MP Kamera. Burada size galaxy s in kamera perfonmansı değilde sürümdeki kamera perfornmansının farkları içindir.
CM10.1 [4.2.1 Sürümü] Fotoğraflar ;
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Buyrun Bunlarda Cm10 [4.1.2.] Sürümünde Çekilen Fotoğraflar ;
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Evet karşılaştırmalarım bunlar arkadaşlar varın siz karar verin. Fakat bu başka telefonlarda da böylemidir bilmiyorum cm10.1 sürümünde böyle. Hele ki oyunlarda hiç oynanmıyor takıla takıla oynanıyor ama cm10 da böyle birşey söz konusu bile değil. Buyur Nawy cim bnde birşey yok diyordun ??
Yorumlarınızı bekliyorum..

Fotoğraflar Galaxy S den çekilmiştir. 5 MP Kamera. Burada size galaxy s in kamera perfonmansı değilde sürümdeki kamera perfornmansının farkları içindir.
CM10.1 [4.2.1 Sürümü] Fotoğraflar ;
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Buyrun Bunlarda Cm10 [4.1.2.] Sürümünde Çekilen Fotoğraflar ;
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Evet karşılaştırmalarım bunlar arkadaşlar varın siz karar verin. Fakat bu başka telefonlarda da böylemidir bilmiyorum cm10.1 sürümünde böyle. Hele ki oyunlarda hiç oynanmıyor takıla takıla oynanıyor ama cm10 da böyle birşey söz konusu bile değil. Buyur Nawy cim bnde birşey yok diyordun ??

Yorumlarınızı bekliyorum..

Cunku gelistirilme asamasinda