Android 4.1.2 ve Android 4.2.1 Kamera Perfonmansları !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Android 4.1.2 ve Android 4.2.1 Kamera Perfonmansları !
Evet arkadaşlar bu konu bilhasıl Nawy kardeşim içindi ve diğer arkadaşlar için. Android 4.2.1 i yüklemeden önce bu konuya göz atmanızda yarar var :)

Fotoğraflar Galaxy S den çekilmiştir. 5 MP Kamera. Burada size galaxy s in kamera perfonmansı değilde sürümdeki kamera perfornmansının farkları içindir.

CM10.1 [
4.2.1 Sürümü] Fotoğraflar ;

[/IMG]
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Buyrun Bunlarda Cm10 [4.1.2.] Sürümünde Çekilen Fotoğraflar ;

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Evet karşılaştırmalarım bunlar arkadaşlar varın siz karar verin. Fakat bu başka telefonlarda da böylemidir bilmiyorum cm10.1 sürümünde böyle. Hele ki oyunlarda hiç oynanmıyor takıla takıla oynanıyor ama cm10 da böyle birşey söz konusu bile değil. Buyur Nawy cim bnde birşey yok diyordun ?? :ehe

Yorumlarınızı bekliyorum.. :)

badmus

badmus

Üye
Tabiki sorunlar olacak :oke: Cunku gelistirilme asamasinda :ehe

Kameradan bende sikayetciyim. Ama arayuzunu cok begendim. :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Kamerası iyi ama videodaki ses performansı çok daha iyi :D

[video=youtube;4OYIFv5LwZI]http://www.youtube.com/watch?v=4OYIFv5LwZI[/video]

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
dur dur bi dakika sen bu video yu cm10.1 le mi çektin ? :D

- - - Eklendi - - -

Tabiki sorunlar olacak :oke: Cunku gelistirilme asamasinda :ehe

Kameradan bende sikayetciyim. Ama arayuzunu cok begendim. :ehe

valla pek düzeltceklerini sanmıyorum ama cm10.2 veya cm11 geldğnde ancak yenisini yüklerim şmdiliik bunla devam :pro:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm 10.2 :oke: :ehe ben voleyi bunda bekliyorum android hep böyle icsden sonra gözde olan jb 4.1.2 4.2.1den sonrada 4.2.2

PriZm

PriZm

Üye
Bu konu custom rom genel konumuz olsun bence :) herkes hatalarını ve iyi yanlarını göstersin hep birlikte birbirimizin sorunlarına cözüm bulalım(gerçi bende sorun yok ama:ehe)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Bu konu custom rom genel konumuz olsun bence :) herkes hatalarını ve iyi yanlarını göstersin hep birlikte birbirimizin sorunlarına cözüm bulalım(gerçi bende sorun yok ama:ehe)

İyi bir dusunce ama cm10 fazla kullanan oldugunu sanmiyorum forumda :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Oda doğru olursa yardim ederiz güveniyorum kendme yardm edicek kadar geliştirdim kendimi :D

PriZm

PriZm

Üye
Oda doğru olursa yardim ederiz güveniyorum kendme yardm edicek kadar geliştirdim kendimi :D
:stres::zzz:

bu arada hakkaten ya.Telefonumu çok seviyorum değiştirirsem dahi hiç satmayacağım :D

internetteki bütün Galaxy S2-Note-S3-Note 2 konser videolarına baktım.hepsinde ses kalitesi berbat.Bassları düzgün kaydedemiyor.Galaxy S de ki ses kartı farkını gösteriyor hemen..

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

:stres::zzz:

bu arada hakkaten ya.Telefonumu çok seviyorum değiştirirsem dahi hiç satmayacağım :D

internetteki bütün Galaxy S2-Note-S3-Note 2 konser videolarına baktım.hepsinde ses kalitesi berbat.Bassları düzgün kaydedemiyor.Galaxy S de ki ses kartı farkını gösteriyor hemen..

Aynen hep bi köşede durcak arkadaslar diyodu şu telefona şu kadar yuklenme bisi olcak cokecek diyolar bende Aliskin o ona bisi olmaz diyorm :D

Aynen yav kske baska cihazlarada boyle bir ayricalik koysaydi samsung ses konusunda..

PriZm

PriZm

Üye
Aynen hep bi köşede durcak arkadaslar diyodu şu telefona şu kadar yuklenme bisi olcak cokecek diyolar bende Aliskin o ona bisi olmaz diyorm :D

Aynen yav kske baska cihazlarada boyle bir ayricalik koysaydi samsung ses konusunda..
aynen
Samsung ses konusunda S1 den sonra geliştirme yapmalıydı.Çünkü S1 de pc ses kalitesi ile çok rahat yarışabilen bir ses kartı var.

S2-note'da ki ses vasat ötesi,S3 ve Note 2 S2 ye göre daha iyi olsada Galaxy S e göre halen çok daha geride

bu benim dediklerime inanmayanlarda vardır :D Youtube'da S2-S3 ile çekilen konser videolarına baksınlar birde Galaxy S e baksınlar:D
tabi eğer yukarıda paylaştığım kendi çekimim video yetmediyse :D

S4 de adam akıllı S1 den daha iyi ses kalitesi sunabilen bir Galaxy bekliyorum artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt