android 4.0 dan 2.3.7 ye dönmek

Sponsorlu Bağlantılar

ernedim015

Üye
Bende xperia go var 4.1.2 çok kasıoo 2.3.7 orjinal romaa nasıl döncem bunları yapsam olurmu

Invoke

Invoke

Üye
Bende xperia go var 4.1.2 çok kasıoo 2.3.7 orjinal romaa nasıl döncem bunları yapsam olurmu

Telefonun orijinal 2.3.7 romunu bulacaksın .ftf uzantılı bir dosya. Flashtooldan flashlayacaksın. Burada anlatılan gibi yapsan olur ya da buraya bak: Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel| - MaxiCep . Farklı telefonun dosyasını flashlamamaya dikkat et, sonra açılmaz cihazın.

• Beğen
Tepkiler: ernedim015

ernedim015

Üye
Anlamadım ya sende flashtool linki xperia go 2.3.7 linki varmı ben anlamadım sen nerelisinn

Invoke

Invoke

Üye
Neyi anlamadın? Google'a yazınca çıkıyor. Xperia Go ST27i 2.3.7 linki:
Üstteki flashtool konusundan adımları takip edip flashtoolu ve driverları yükleyin. Sonra flashmod-stock rom flashlama bölümündeki adımları takip edeceksiniz, bootloader ile falan işiniz yok.

ernedim015

Üye
Saol kardeş yaptım xperia go 4.4.2 flashtool yardımı ile yapabilir miyimmmm sizde xperia go 4.4.2 linki varmıi varsa benim bootlaoder kilidi kırık değil kırmadan ROM yüklesem olurmuuu

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Go için 4.4.2 mi var Sony'nin verdiği? Custom rom yüklersiniz ancak ona da bootloaderı açmanız gerekir ve flashtooldan custom rom flashlayamazsınız, o daha farklı bir olay.
Stock rom(Sony'nin 2.3.7'si) için bootloaderı açmanıza gerek yok.

ernedim015

Üye
ROM yüklücemdee bootloader kilidini nasıl yapcam

Invoke

Invoke

Üye
ROM yüklücemdee bootloader kilidini nasıl yapcam
2.3.7 yüklemeyeceksin yani? BL nasıl açacağın konu da yazıyor. Sonra cwm flashlaman gerek, onu araştırmalısın. Sonra cwmden flashlarsın custom romunu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt