android 4.0 dan 2.3.7 ye dönmek

Sponsorlu Bağlantılar

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
android 4.0 dan 2.3.7 ye dönmek
Selamın Aleyküm arkadaşlar bnde xperia sola war bn 4.0.4 den 2.3.7 ye geri dönmek istiyorum we o şekildeyken daha az ram yiyor gibi geldi nasıl dönerim anlatırsanız sewinirim. Yada rootlarsakmı ram de daha çok yer açılır bilgilendirirmisiniz lütfenn

yumyjikk2

Üye
editli rom kullan daha iyi tavsiye derim :)

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
peki geri 2.3.7 ye nasıl döneriz onuda anlatırmısnz

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ayarlar telefon hakkında kısmından baseband sürümüne bakarmısın: eğer orada 6.1.1.B.1.54 bu rakamlar mı yazıyor

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
ewet aynen öyle yazıyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardımcı olunn..

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
FlashTool Programı:
:
Xperia Sola Stock Gingerbread:

FlashTool driver:

1.İlk olarak flashtool indir yükle.
2.Driveri indir yükle.
3. Xperia Sola stock gingerbreadı indir.
1 ve 2. adım tamamsa 3. adımda indirdiğin rar dosyasının içindeki .ftf dosyasını flashtoolu yüklediğin dizindeki firmwares klasörüne at. Sonra pc nin bölgesini birleşik krallık dilini ingilizce yap ve flashtool programını aç. Sol üstteki şimşek işaretine tıkla sırasıyla
flashmod seç
oradan firmwares klasörüne attığın romu seç ok de sonra ekranda telefonu nasıl bağlıyacağınla ilgili bir animasyon çıkacak telefonu o şekilde bağla.(Geri tuşuna basarak) ve bekle rom bir süre sonra flaşlanacak.
Video:
[video=youtube;mbSxIxhNW_g]http://www.youtube.com/watch?v=mbSxIxhNW_g[/video]

• Beğen
Tepkiler: adam john
chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler kardeşim son sorum olacak bunu yaparsam telefon garanti dışı kalırmı ve bunu yapmanın telefona bir zararı olurmu ?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
çok teşekkürler kardeşim son sorum olacak bunu yaparsam telefon garanti dışı kalırmı ve bunu yapmanın telefona bir zararı olurmu ?
Rica ederim
Garanti dışı kalmaz zaten anlaşılmaz sadece eski sürümüne geri döncen telefona bir zararı olmaz çünkü aynı işlemleri xperia pro için yaptım yapmadığım şey değil adam videolu anlatım yapmış ona bakarak yaparsın.

10kewell

Üye
Arkadaşlar bende 2.3 e geri döndüm burdaki işlemleri yaptım ama bi sorunum var sony pc companion telefonu tanımıyor dediğiniz herşeyi uyguladım ama birleşik krallık felan onu anlamadım yapamadım bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edermisiniz

10kewell

Üye
ya yardım edebilcek kimse yokmu arkadaşlar

hakan_318

Üye
kardeş windows hangi sürümünü kullanıyorsun yardımcı olmaya çalışayım ben stok romu indiriyorum sadece :) bendeki flash tolda abd yapınca çalışıyor idi birde burdaki flash tool linkleri ölü onlar yenilenirse güzel olur birde bu rom türkçe değilmi arkadaşlar

varmet

Üye
arkadaslar ben sony ericson xperia ray kullaniyorum. android4 surumunu kendim yukledim ama telefonu bayagi kasti. bazen tus kilidini actigimda ekran acilmiyor. ne yapmaliyim. onceki surume geri mi.doneyim onuda beceremiyorum bi yardimci olursaniz cok iyi olur

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Herkese merhaba,ben ayni seyi tabletimde yapmayi dusunuyorum,nasil yaparim acaba?Yardimci olursaniz cok sevinirim..

rhapsodical

rhapsodical

Üye
ram yemesine göre bakmaman lazım. ben olsam düşürmezdim ama sen bilirsin tabiki :)

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaslar ben sony ericson xperia ray kullaniyorum. android4 surumunu kendim yukledim ama telefonu bayagi kasti. bazen tus kilidini actigimda ekran acilmiyor. ne yapmaliyim. onceki surume geri mi.doneyim onuda beceremiyorum bi yardimci olursaniz cok iyi olur

sony ericson bolumunde benim sayfama bak detayli anlatim mevcut

Samet.25

Romlar daha stabil aslinda tavsiye etmem donmeni

erdogancivil

Üye
Arkadaşlar bende de samsung galaxy ace s5830i var. Ben android jelly bean yükledim ama orijinal roma dönmek istiyorum. Lütfen biri yardımcı olabilir mi? Her yere baktım hiç birşey anlamadım çünkü güzel anlatamamışlar. Lütfen biri Allah rızası için güzel bir şekilde açıklayabilir mi?

arda9834

Üye
arkadaşlar bnde xperia sola var telefon ics yi yüklediğimden beri çok yawaşladı , kendi kendine kitlenmeye ,pilin bitmesine vs problemler başladı. sony teknik servisi aradığımda bana isteğim üzerine 2.3.7 nin telefonuma yeniden yüklenebileceğini söylediler. akat çevremdekiler teknik servisin böyle bişey yapmadığını söylediler.ayrıca ben telefonumu golddan aldığım için yalnızca birkaç tane teknik servisi var . sizce napıyım telefonu eski sürüme döndürmesi için golda mı yollıyım yoksa telefonu roootlıyımı ?

futbolcu_60

Üye
eski sürümün linkini atabilecek biri varmı ben de de sola var ve 2.3.7orjinal roma dönmek istiyorum 4.0 dan.YARDIMCI olun lütfen

futbolcu_60

Üye
yukarda alper arkadasın paylastıgı link ölü malesef

Takipçi Satın Al

Üst Alt