Menü düzeni için Touchwiz 5 veya Nova Launcher kullanabilirsin.2.3.6 daki uygulamaların apk sını aldıysan system/app klasörüne atarsın.Dostum bu romu yükledik te 2.3.6 iken bazı uygulamalar vardı (not,allshare vs.) onları nasıl geri yükleriz.Birde bu uygulamalar menü düzenini değiştiremez miyim ayarlarla kameranın yerini değiştireceğim yapamıyorum.
arkadaşlar, cm9 rc6 kurulu bu engelli listesi nerede acaba? kayıtlı olmayan cevapsız aramalardan sonra yeni çıkmaya başladı.
arkadaşlar, cm9 rc6 kurulu bu engelli listesi nerede acaba? kayıtlı olmayan cevapsız aramalardan sonra yeni çıkmaya başladı.
Bu programın Adı ne
tabii fark var cyanogenmod az ram harcar, buda wonder için iyi birşey.cm9a harici kernel atarsanız O.C desteği, oyun performansını arttırmak için lazerdroid kullanarak daha da iyi olur.şuan en son sürüm rc7 yeni konuda var.Bu mod gözle görülür performans farkı yapıyor mu?Mesela Galaxy W ise S performansına geliyor mu?
Herşey için teşşkürler kurduk çalışıyor ancak eski sürüme geçmek için attıgın videodaki gibi yapıyorum yüklüyor sonra telefon sürekli bastan baslatıyor kendini açılmıyor ne yapmam gerekir ?
Bu Rom Coktandir yuklu bir sorunla karsilasmadim bugun sinyal birdenbire gitti hic cekmiyor neden acaba sebeke hatasimi veriyor acil yardim??