Şikayetçiyim nedenmi bir işlem yapılırken sıra çok önemlidir.Wonder kullanıcısıyım bir anlık heves ettim videolar felan muazzam ama ne sıra var nede ufak ayrıntılar . sorunlar çu ilk olarak root etmek lazim ama siz ilk olarak clockwork programını yüklettiyorsunuz çünkü sıralama hatalı ve sonraki adıma geçince birde bakıyoruz root edemiyorsunuz telefonu çünkü lanet olası clockwork yüklenmiş . Clockwork silme veya kaldırma ile ilgili bir bilgi yok . neyse orjinal room yükleyelim tel eski haline gelsin dedim yine muazzam bir video herşey net tüm adımları yapıyoruz ama ufak detaylar yine eksik 60 dakikadır <1> amss.mbn download.. böyle buda gitti . ne yapalım yine bir cevap yok . başka yerlerden yardım ararken bir cevap var clockwork yükle tekrar . yükledim clockwork menü var ama bu kezde telefon açılmıyor. Velhassıl benim tel bitti mühim değil zaten hosuma gitmediği için 2,3,6 değiştirecektim ama siz site işletiyorsanız tüm talimatlar sıralı net ve açık olmalı videolardada o konulara değinilmeli . Umarım silinmez birilerine daha dikkatli olmaları için ders olur.