Evet Konunun Alt Tarafında anlatılmış eski haline getirmesordugum seyın yanıtını alabılır mıyım ???
Selamunaleykum arkadaşlar. Bana acil olarak Galaxy W (Wonder) 2.3.6 Orijinal Türkiye Romu lazım. Link olarak atar mısınız?. Gerçekten çok acil lazım. özel mesaj olarak da olsa bana bir link atın hemen kurmam gerek![]()
![]()
olur böyle şeyler bıkmadan gayretben önemli olan bir sorunu çözdüm kamera çalışmıyordu 720p video kayıt denedim 5 saniyeden sonra durdu ön kamerada video çekmiyor bluetooth çalışmıyor şuan sorunlar bunlar bide kernel eski
ama kernel sıkıntı onu hızlı güncelle derim 2.6 gerçekten çok eski ve romu hantallaştırıyorsimdi beyler ben kursam bu seyı sonra kaldırabılme sansımız var mı yanı telefonu eskı halıne getırebılır mıyım ?
- - - Eklendi - - -
Cevap verir misiniiiz
- - - Eklendi - - -
????
ben paylaşamam camcory bekleyin o bana paylaş derse anında paylaşırım[/QUOT
arkadaş eline saglık şu 4 0 4 o kadar güzel çalışıyor ki herşey mükemmel bilmiyorum 4 2 2 nasíl çalışır?
Arkadaslar sizden ricam orjinal Slovakya romuna geçiş yapıcam.. CWM yükledikten sonra ''Kullanabileceğim 1.8 ghz'' yapabileceğim O.c lu kernel varmıdır... varsa link atarsanız acil çok sevinirim..tşkkrler..

Bende ara sira oluyor hep oyle duzeltiyorumBeyler telefonu orjinal room'a ceviriyorum 18 dk oldu ama hala yüklüyor yani odinde 18 dk oldu neden hala bitmedi ?
- - - Eklendi - - -
beyler 67 dk oldu ya yardım edin
beyler galiba telefon pert oldu yardım edin.90 dk flan olmustu telefonu kapattım bi actım '' [h=2]- firmware upgrade encountered an issue. please select recovery mode in kies & try again '' yazıyor. Telefonu acınca direk orası geliyor galiba babalara geldim[/h]
- - - Eklendi - - -
beyler cmw moduna girmiyor :S Dowloand moduna giriyor ama ses acma ses kapama yerinde ses acma tusuna basıyorum ama algılamıyor :SS:S
- - - Eklendi - - -
ama odin ile baglantı saglanıyor 1 (com 6 ) olarak görüyor oradan bişeyler olabilir mi
- - - Eklendi - - -
dowloand modu acıldı