bartowski24
Üye
MC4 mü? Oyundan en fazla 10 fps alırız. Bence boşuna yüklemeyin.
most wanted 50fps +
modern combat 4 10 fps ?????
MC4 mü? Oyundan en fazla 10 fps alırız. Bence boşuna yüklemeyin.
most wanted 50fps +
modern combat 4 10 fps ?????
arkadaş sen galaxy w kullanıcısı olduğuna eminmisin ben daha telime root bile yapmadım eski orjinal sürümü kulanıyorum ve saydığın hiç bi oyunu kasmadan oynuyorumMost Wanted'ın optimizasyonu cok iyi. Ama modern Combat serisinin öyle olduğunu sanmıyorum. Ayrıca büyük oyunlardan sadece Most Wanted kasmıyor bende. Dead space, E. Warriors, Contract Killer 2, Six guns, Real racing, Asphalt 6 halen kasıyor.
arkadaş sen galaxy w kullanıcısı olduğuna eminmisin ben daha telime root bile yapmadım eski orjinal sürümü kulanıyorum ve saydığın hiç bi oyunu kasmadan oynuyorum
arkadaş sen galaxy w kullanıcısı olduğuna eminmisin ben daha telime root bile yapmadım eski orjinal sürümü kulanıyorum ve saydığın hiç bi oyunu kasmadan oynuyorum
Bende, stock romda fruit ninja bile kasıyordu. Ayrıca Most Wanted android 4.x.x istemiyor muydu? Eski romun android marketinden girince, "cihazınız bu sürüm ile uyumlu değil" diyordu da.Beyler bende arkadasa katiliyorum daha oncedende dedim benim telefona custom rom atinca telefon 2 kat daha yavasliyor herseyi denedim en iyisi Stock Rom ve Stock Romda hic donmadan GTA 3, GTA Vice City, Asphalt 7 (Bu oyun ilklerde iyiydi donumuyordu sildim Sd karttan oynamaya basladim donuyor class 4 oldugundan herhalde) NFS Most Wanted, Mass Effect vb. oynadım tabi SD Swapla.
Bende, stock romda fruit ninja bile kasıyordu. Ayrıca Most Wanted android 4.x.x istemiyor muydu? Eski romun android marketinden girince, "cihazınız bu sürüm ile uyumlu değil" diyordu da.
Bende de aynı şeyler kurulu ama Vice City kasıyor. Acaba grafik ayarlarını söyler misin dostum?most wanted'ı markette desteklemıyor olarak görebılırsın ancak bilgisayardan apk + sd inidirim tele kurunca gayet iyi çalışıyor.ben stock romdayken oynuordum most wanted.
Ayrıca cm9 rc6 + 3x yoon kernel chronos-revised + lazerdroid + mPengine ile şu ana kadar kurdugum hiç bi oyunu kasmadan rahat oynuorum.tabi vice city de felan arada takılıyor oda anlık hissetırmıor bile.
gta vicenin ayarlarınıda düşürüyorum yalan yok rahat oynanıyor ama yinede hafif kasmalar var çünkü oyun optimizasyonu pekte ahım şahım değil 1.3teBende de aynı şeyler kurulu ama Vice City kasıyor. Acaba grafik ayarlarını söyler misin dostum?

Beyler bende arkadasa katiliyorum daha oncedende dedim benim telefona custom rom atinca telefon 2 kat daha yavasliyor herseyi denedim en iyisi Stock Rom ve Stock Romda hic donmadan GTA 3, GTA Vice City, Asphalt 7 (Bu oyun ilklerde iyiydi donumuyordu sildim Sd karttan oynamaya basladim donuyor class 4 oldugundan herhalde) NFS Most Wanted, Mass Effect vb. oynadım tabi SD Swapla.
custom romun yavaşlattığını ilk kez senden duydum ..
Ya be telefonda herhalde sorun biiyorum artik
Touchwiz 5 var sanırım s3ün arayüzü ben kullanıyordum ama çok şarj yiyorbeyler touchwiz i nereden bulabiliriz s3 ünkünü. bir rom vardı adam güzel yapmış sanırım ramıcs tı.. artık güncellemez oldu romu bende stock a döndüm.. o arayüz olursa yine ıcs larım![]()