Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

zifir98

Üye
Benim normal testte 6033 çıktı antutu ile en fazla da 6457 oda 1803 mhz ile

knight97

knight97

Üye
swap yapmadım ama baglantıda sorun yaşamadım ben.bende bide 3xyoon kernel kurulu

- - - Eklendi - - -
cm9+rc5 üstüne 3xyoon kernel barhomet kurdum telefon açılışda samsung yazısından sonra siyah ekranda kaldı :D neden acaba ? bide önce aprodhide kurup onun üstüne kurmayı deneyeyim bakalım.
Beyler yoon kernelin yeni surumu baphometi kurdum. Aphroditin ustune samsung yazisinda falan kalmadi. Gayet hizli bir kernel.

mami4890

Üye
Son güncellemelerden sonra sorun yaşayan var mı?? Hala kameranın çalışmaması gibi bir durum var mı?Bi de eğer rc5 yükledikten sonra hoşuma gitmezse sistemimi fabrika çıkış haline getirebilir miyim?Yardımcı olursanız sevinirim

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Son güncellemelerden sonra sorun yaşayan var mı?? Hala kameranın çalışmaması gibi bir durum var mı?Bi de eğer rc5 yükledikten sonra hoşuma gitmezse sistemimi fabrika çıkış haline getirebilir miyim?Yardımcı olursanız sevinirim

Bence rc5'in stabilitesi cok iyi. Şu anlık bir sıkıntım yok. Ayrıca bu romu yükledikten sonra telefonu fabrika cıkış haline geri getirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Yeni Yoon Kerneli yükledim ve performansı cok iyi. Ancak overclock ile işlemci hızını en fazla 1612 mhz yapabiliyorsun.

mami4890

Üye
Bence rc5'in stabilitesi cok iyi. Şu anlık bir sıkıntım yok. Ayrıca bu romu yükledikten sonra telefonu fabrika cıkış haline geri getirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Yeni Yoon Kerneli yükledim ve performansı cok iyi. Ancak overclock ile işlemci hızını en fazla 1612 mhz yapabiliyorsun.

Cevap için teşekkürler,peki telefon garanti dışı oluyor mu bu işlem sonrasında?Fabrika çıkışına döndürülebiliyorsa garanti dışı da kalmaması gerekiyor gibi düşünüyorum ama??

mustafa938

mustafa938

Üye
Ya gercekten kotu olmaya basladi biran once bu rom u en iyi hsle getirmeliler konunun kapanmasi.kotu olur herkes stock rom a donuyor stock fomda bir 3g var cm9 daha iyi daha hixli eger hiz ve performans.istiyorsaniz cm 9 3g istiyorsaniz stock rom veyada arkadasin anlattigi gibi yapacaksiniz

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

mustafa938

mustafa938

Üye
Babamla 3g gorusuyoruz ole.olmasaydi denemeyi coook isterdim

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

alprnx

alprnx

Üye
yahu arkadaş anlamadım gitti telde normal cm9 rc5 + 3x aprothide yoon kernel + thunderbolt + bravie engine kuruluyken yoon kernelin yenı versiyonu olan baphomet'i kuruyom tel samsung yazısından sonra siyah ekranda kalıor ??? bu sorunu yaşayan oldumu

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Cevap için teşekkürler,peki telefon garanti dışı oluyor mu bu işlem sonrasında?Fabrika çıkışına döndürülebiliyorsa garanti dışı da kalmaması gerekiyor gibi düşünüyorum ama??

Romu yüklersen garanti dışı kalır tabi. Ama odin ile eski roma dönersen tekrar garantiye girer.

enginizmir

enginizmir

Üye
Stock romun artıları: (( ŞARJ + Stabilite + Görüntülü görüşme + Foto ve kamera çekimi ))
eksileri: (( Rem çabuk şişiyor az uygulama yüklü dahi olsa kasılmalar oluyor ))

Cm 9 CM5 + thunderbolt + baphomet +bravia engine memnun gibiyim ama Temple run2 kasıyor 1800mhz yada 2.0 ghz olmadan tat vermiyecek gibi... rc3+1.7 yoon kernel dahamı iyiydi neydi bilmiyorum Antutuda performance ile 6890 gibi puan almıştım.. puan çok önnemli değil ama kasma falan hiç bir sorun yoktu neden şimdi daha yeni kernel ve romlarla daha yavaşladı anlamış değilim.. yeni kerneli sabırsızlıkla beklemekten başka çaremiz yok .. bu arada cm 10 da çok güzel... ama ondada alpha 5 için kernel yok ve 1400 mhz oyunlarda kasıyor :s

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Stock romun artıları: (( ŞARJ + Stabilite + Görüntülü görüşme + Foto ve kamera çekimi ))
eksileri: (( Rem çabuk şişiyor az uygulama yüklü dahi olsa kasılmalar oluyor ))

Cm 9 CM5 + thunderbolt + baphomet +bravia engine memnun gibiyim ama Temple run2 kasıyor 1800mhz yada 2.0 ghz olmadan tat vermiyecek gibi... rc3+1.7 yoon kernel dahamı iyiydi neydi bilmiyorum Antutuda performance ile 6890 gibi puan almıştım.. puan çok önnemli değil ama kasma falan hiç bir sorun yoktu neden şimdi daha yeni kernel ve romlarla daha yavaşladı anlamış değilim.. yeni kerneli sabırsızlıkla beklemekten başka çaremiz yok .. bu arada cm 10 da çok güzel... ama ondada alpha 5 için kernel yok ve 1400 mhz oyunlarda kasıyor :s

Temple run 2 nasıl kasar ya ? çatır çatır oynuyorum :)
herşeyi sıfırdan kur bi sen sende sorun var :)

h_aytekin

Üye
Bence rc7 çıkar ve en stabil o olur

loley00

Üye
Arkadaslar rc5 te SDSWAPı deniyen oldumu 4 duzgun calismiyoduda

enginizmir

enginizmir

Üye
Temple run 2 nasıl kasar ya ? çatır çatır oynuyorum :)
herşeyi sıfırdan kur bi sen sende sorun var :)

defalarca kurdum kardeşim sanırım bu kernelde sorun var 1600 mhz oldugundan kasıyor sanırım..

abdulselamacar

Üye
arkadaşım ben bunu yükledim de çok güzel de oldu ama arama ekranı ve mesajlaşma ekranı çok canımı sıkıyor. eski sürüme dönmek istiyorum nasıl birşey yapmam gerek bana yardımcı olabilir misin ?

h20

Üye
beyler hala ceva alamadım otg destegi var mı acaba ?

unall

Üye
şuan online olan bilgili arkadaş var mı

slvestre-99

Üye
şuan online olan bilgili arkadaş var mı

ewt bana sorabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

bu konu bence bitecek artik kimsenin umudu kalmadi son umut cm9 final versiyonu bizde sabirsizlikla bekliyoruz kernellerde cok sorun var stock roma donmeler artiyor artik

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar rc5 te SDSWAPı deniyen oldumu 4 duzgun calismiyoduda

ewt hocam ben rc5 te denedim duzgun calisiyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ben bunu yükledim de çok güzel de oldu ama arama ekranı ve mesajlaşma ekranı çok canımı sıkıyor. eski sürüme dönmek istiyorum nasıl birşey yapmam gerek bana yardımcı olabilir misin ?

konunun ilk sayfasinda orjinal roma donmr anlatimi var oradan yapabilirsiniz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
beyler hala ceva alamadım otg destegi var mı acaba ?

Arkadaşlar bu rom telefona olmayan bir özellik kazandırmaz.USB otg galaxy w için imkansız.Samsungun yazılım uzmanları dahi bunu başaramaz çünkü galaxy w gerekli donanımı barındrımıyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen arco gerçekten çok yavaş roottolbox var birtane 4.2.1 sürümünü veriyor kamera ve gps şu an sorunlu ama nightly şu an o 2-3 haftaya stable yani sorunsuz ve akıcı olur ona geçicem arconun güncellemerlini beklemekten sıkıldım şahsen artık telefonu kullanamaz oldum yaw benim istediğim androidin son sürümünü kullanmak arco cm9 ile bpşa uğraşıyor cm7 kim kullanıyor şu an cm9un sonuda böyle olcak çünkü yeni sürüm daha hızlı anlamına geliyor 4.2.1 kurun adamlar romu toparlanmış alpha bir hali bizim rc 5ten akıcı çalışıyor yani cm9la uğraşmanın bir mantığı yok ama gel arcoya laf anlat :D

Üst Alt