Beyler yoon kernelin yeni surumu baphometi kurdum. Aphroditin ustune samsung yazisinda falan kalmadi. Gayet hizli bir kernel.swap yapmadım ama baglantıda sorun yaşamadım ben.bende bide 3xyoon kernel kurulu
- - - Eklendi - - -
cm9+rc5 üstüne 3xyoon kernel barhomet kurdum telefon açılışda samsung yazısından sonra siyah ekranda kaldıneden acaba ? bide önce aprodhide kurup onun üstüne kurmayı deneyeyim bakalım.
Son güncellemelerden sonra sorun yaşayan var mı?? Hala kameranın çalışmaması gibi bir durum var mı?Bi de eğer rc5 yükledikten sonra hoşuma gitmezse sistemimi fabrika çıkış haline getirebilir miyim?Yardımcı olursanız sevinirim
Bence rc5'in stabilitesi cok iyi. Şu anlık bir sıkıntım yok. Ayrıca bu romu yükledikten sonra telefonu fabrika cıkış haline geri getirebilirsin.
- - - Eklendi - - -
Yeni Yoon Kerneli yükledim ve performansı cok iyi. Ancak overclock ile işlemci hızını en fazla 1612 mhz yapabiliyorsun.
Cevap için teşekkürler,peki telefon garanti dışı oluyor mu bu işlem sonrasında?Fabrika çıkışına döndürülebiliyorsa garanti dışı da kalmaması gerekiyor gibi düşünüyorum ama??

Stock romun artıları: (( ŞARJ + Stabilite + Görüntülü görüşme + Foto ve kamera çekimi ))
eksileri: (( Rem çabuk şişiyor az uygulama yüklü dahi olsa kasılmalar oluyor ))
Cm 9 CM5 + thunderbolt + baphomet +bravia engine memnun gibiyim ama Temple run2 kasıyor 1800mhz yada 2.0 ghz olmadan tat vermiyecek gibi... rc3+1.7 yoon kernel dahamı iyiydi neydi bilmiyorum Antutuda performance ile 6890 gibi puan almıştım.. puan çok önnemli değil ama kasma falan hiç bir sorun yoktu neden şimdi daha yeni kernel ve romlarla daha yavaşladı anlamış değilim.. yeni kerneli sabırsızlıkla beklemekten başka çaremiz yok .. bu arada cm 10 da çok güzel... ama ondada alpha 5 için kernel yok ve 1400 mhz oyunlarda kasıyor![]()

Temple run 2 nasıl kasar ya ? çatır çatır oynuyorum
herşeyi sıfırdan kur bi sen sende sorun var![]()
şuan online olan bilgili arkadaş var mı
Arkadaslar rc5 te SDSWAPı deniyen oldumu 4 duzgun calismiyoduda
arkadaşım ben bunu yükledim de çok güzel de oldu ama arama ekranı ve mesajlaşma ekranı çok canımı sıkıyor. eski sürüme dönmek istiyorum nasıl birşey yapmam gerek bana yardımcı olabilir misin ?
beyler hala ceva alamadım otg destegi var mı acaba ?