Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Ezeell

Üye
Beyler RC5 te genel anlamda bir sıkıntı var mı RC4 kullanıyorum geçiyi mi RC5'e ?

ibrahimoh

Üye
Beyler RC5 te genel anlamda bir sıkıntı var mı RC4 kullanıyorum geçiyi mi RC5'e ?

ön kameradaki sorun giderilmiş. Stabilite olarak pek fark yok ama geçmeni öneririm bi sıkıntı göremedim ben

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ya rc3'de usb bağlandı geliyordu ve usb bellek ile sd karta erişebiliyordum.Ancak rc4 ve rc5 ile artık erişememeye başladım sadece mediaplayer olarak geliyor.Sizdede böyle birşey varmı?Nasıl düzeltebilirim bunu?

Artık yeni kernelde samsung usb driverları kullanılmadığı için bilgisayarıma gelen media player seçeneğinden yararlanacaksın.Bilgisayarım içinden media player olarak tanınan cihaza çift tıklayarak girince hafıza kartı ve telefon hafızasına ulaşırsın.

ibrahimoh

Üye
Artık yeni kernelde samsung usb driverları kullanılmadığı için bilgisayarıma gelen media player seçeneğinden yararlanacaksın.Bilgisayarım içinden media player olarak tanınan cihaza çift tıklayarak girince hafıza kartı ve telefon hafızasına ulaşırsın.

hocam ayarlardan depolamaya girildiğinde usb bilgisayar bağlantısı var ordan depolama birimi olarak seçildiğinde eskisi gibi usb den yararlanabiliyorsunuz

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Ön kamera çalıştığına göre artık görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz Teşekkürler

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
hocam ayarlardan depolamaya girildiğinde usb bilgisayar bağlantısı var ordan depolama birimi olarak seçildiğinde eskisi gibi usb den yararlanabiliyorsunuz

Bilmiyorum.Yeni kernelli versiyonu kullanmadım.Artık galaxy w kullanmıyorum

- - - Eklendi - - -

Ön kamera çalıştığına göre artık görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz Teşekkürler

Hayır.Bunu defalarca kez söyledik görüntülü görüşme kamera sorunundan kaynaklı bir durum değil.Hiçbir kaynaktan derlenen android romunda görüntülü görüşme olamaz.Androidin google kaynağındaki halinde görüntülü görüşme diye birşey yok.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Tamamda puan farki neyden kaynaklaniyor acaba telefon ayni telefon. :D

24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : conservative

Gpu Control:
I/O Scheduler : deadline

Değerleri ile alınan sonuç ;

---------------------------------------------------------------------------------------

24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : performance

Gpu Control:
I/O Scheduler : cfg

cantonick

Üye
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ;

Sd card içindekileri telefonda external_sd klasöründen ulaşabiliyorum ancak telefona birşey indiremiyorum , fotoğraf çekemiyorum. Sdcard takın hatası alıyorum. Ne olur yardımcı olun :(

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ;

Sd card içindekileri telefonda external_sd klasöründen ulaşabiliyorum ancak telefona birşey indiremiyorum , fotoğraf çekemiyorum. Sdcard takın hatası alıyorum. Ne olur yardımcı olun :(

Romu tekrar kurup kurulum aşamasında sdcartını biçimlendirmeyi yani formatlamayı denedinmi ? eğer denemediysen rom'u yükleyip herşeyi bi formatlamanı öneririm.

cantonick

Üye
Teşekkür ederim cevabınız için. O zman sıfırdan cm9 kuruyormuş gibi işlem mi yapayım formatlayarak?

- - - Eklendi - - -

Romu tekrar kurup kurulum aşamasında sdcartını biçimlendirmeyi yani formatlamayı denedinmi ? eğer denemediysen rom'u yükleyip herşeyi bi formatlamanı öneririm.

Teşekkür ederim cevabınız için. O zman sıfırdan cm9 kuruyormuş gibi işlem mi yapayım formatlayarak?

Dejavuex

Dejavuex

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet yedeklerini felan al önce her 2 belleği biçimlendir sonra romlarını kur.

spazmol

spazmol

Üye
sadık hocam tekrar yazmıştım gene yazıyorum google play deki güncel oyunları göremiyorum varmidr bir çözümü

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık hocam tekrar yazmıştım gene yazıyorum google play deki güncel oyunları göremiyorum varmidr bir çözümü
açtığım konurda market kilidini kırma var onu deneyin oyunlarda dahil göremediğiniz hiç bir şey kalmaz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
spazmol

spazmol

Üye
gapss dosyası yüklü işte

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw millet konuyu dağıtmadan :D bu gta vice ayarlarını söylesenize :)

knight97

knight97

Üye
24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : conservative

Gpu Control:
I/O Scheduler : deadline

---------------------------------------------------------------------------------------

24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : performance

Gpu Control:
I/O Scheduler : cfg

Tamam kardes farkin neden kaynaklandigini anladim sd kart okma yazma hizindanmis. Son yaptgim test ss'i:

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar oyun program apk leri bluetoothla gönderilmiyor bu normalmi yoksa bi sorunmu var?

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Rc5 Yükleyenlere bir sorum olacak. 3xx Karnel deki yeniden başlatma sorunu Rc5 te düzelmişmi yoksa halen devam ediyormu??

Üst Alt