Beyler RC5 te genel anlamda bir sıkıntı var mı RC4 kullanıyorum geçiyi mi RC5'e ?
Ya rc3'de usb bağlandı geliyordu ve usb bellek ile sd karta erişebiliyordum.Ancak rc4 ve rc5 ile artık erişememeye başladım sadece mediaplayer olarak geliyor.Sizdede böyle birşey varmı?Nasıl düzeltebilirim bunu?
Artık yeni kernelde samsung usb driverları kullanılmadığı için bilgisayarıma gelen media player seçeneğinden yararlanacaksın.Bilgisayarım içinden media player olarak tanınan cihaza çift tıklayarak girince hafıza kartı ve telefon hafızasına ulaşırsın.
hocam ayarlardan depolamaya girildiğinde usb bilgisayar bağlantısı var ordan depolama birimi olarak seçildiğinde eskisi gibi usb den yararlanabiliyorsunuz
Ön kamera çalıştığına göre artık görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz Teşekkürler
2Gblik standart alakası yok
yarın öğle saatlerinde her ikisi ilede ss koyucam bakarsın![]()

Tamamda puan farki neyden kaynaklaniyor acaba telefon ayni telefon.![]()
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ;
Sd card içindekileri telefonda external_sd klasöründen ulaşabiliyorum ancak telefona birşey indiremiyorum , fotoğraf çekemiyorum. Sdcard takın hatası alıyorum. Ne olur yardımcı olun![]()
Romu tekrar kurup kurulum aşamasında sdcartını biçimlendirmeyi yani formatlamayı denedinmi ? eğer denemediysen rom'u yükleyip herşeyi bi formatlamanı öneririm.
Teşekkür ederim cevabınız için. O zman sıfırdan cm9 kuruyormuş gibi işlem mi yapayım formatlayarak?
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim cevabınız için. O zman sıfırdan cm9 kuruyormuş gibi işlem mi yapayım formatlayarak?
açtığım konurda market kilidini kırma var onu deneyin oyunlarda dahil göremediğiniz hiç bir şey kalmazsadık hocam tekrar yazmıştım gene yazıyorum google play deki güncel oyunları göremiyorum varmidr bir çözümü
sadık hocam tekrar yazmıştım gene yazıyorum google play deki güncel oyunları göremiyorum varmidr bir çözümü
24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : conservative
Gpu Control:
I/O Scheduler : deadline
Değerleri ile alınan sonuç ;
---------------------------------------------------------------------------------------
24.75MHZ~1401.6 Mhz
İşlemci Yöneticisi : performance
Gpu Control:
I/O Scheduler : cfg
Değerleri ile alınan sonuç ;