Ben indiriyorum. Umarım şu depolamaya girince ayarlar durdu hatası vermesi sorununu çözmüşlerdir. Ayrıca final versiyonu değil.
- - - Eklendi - - -
Evet çözmüşler. Güzel olmuş.
rc4 de çalışmıyorduda otobüste rezil oluyoz antalyalısın anlarsın halimizden 
Bakayım bi.hocam rc5 de akent prgramı çalışıyomu yavrc4 de çalışmıyorduda otobüste rezil oluyoz antalyalısın anlarsın halimizden
![]()

Yeniden başlattım şimdi pin istemedi fakat net sorunu çözülmemiş hala.
- - - Eklendi - - -
thunderbolt elinde olan uplload edip koyabilir mi Ali'nin konusundaki xda linki gitmiş.
Sizde kullanıyo musunuz bilmiyorum fakat Advance Task Killer durduruldu hatası veriyor sürekli
hocam yeniden baslatirken pin kodu istememis ya o zaman 3x yoonmu yukluydu yoksa arconun kernelimi
Biraz bekleyin ben upload ederim.3x yoon kurulu romu yükleyince direkt kurdum zaten.
- - - Eklendi - - -
thunderbolt elinde olan uplload edip koyabilir mi Ali'nin konusundaki xda linki gitmiş.
> StartThread Detected : 0odin donmuş. tekrar yükleme yap aynı şekilde bu işlem maksimum 7 dakika felan sürüyor daha fazla sürdüğünde boşa bekleme aynı işlemleri tekrar uygula bu sorun çoğunlukla yaşanıyor.
(Şimdi senin nasıl bir yükleme yaptığını bilmiyorum ama stock rom a dönerken sadece Ops kısmına Ancora.ops daha sonra soldaki options dan one package yi işaretleyip sağdaki One Package den stock rom dosyasını gösterip start a basman yeterli olacaktır.Bu stock rom içindir.Başka romlarda dediğin kısımda kullanılıyor ama bunda gerek yok.
one package işaretleyip dosyayı seçince işlem başladı... İnş. Biter Saolasın kardesim eyvallah.kardes ben konudaki videoyu aynen uyguladım videodaki kardes one packagei işaretlemeyin dio :S
Edit: cemaltr18 kardeşimm Allah Razı olsunone package işaretleyip dosyayı seçince işlem başladı... İnş. Biter Saolasın kardesim eyvallah.

Önemli değil işin görülsün.![]()