Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimoh

Üye
arkadaşlar daha önce söylendi mi bilemiyorum söylendiyse kusuruma bakmayın
rc4 de usb yi kullanamayan arkadaşlar
Ayarlar/Depolama/usb bilgisayar bağlantısından depolama birimi olarak seçin. Usb yi kullanabiliyorsunuz :oke:

emrey13

Üye
Arkadaslar su bataryayi calibre mi ne ediliyormus ise yariyormu batarya kullanim uzuyormu bazibyorumlari okudum bataryasi daha kotu opanlar var yardimci olanlara simdiden tesekkur ederim

suleyman_77

Üye
Hocam bisey soracaktim bn 3g den baglanmaya calisiyorum ama 3g yi actiim halde simge gorunmuor ne yapmaliyim

sarian

Üye
Rom kurdan sonra 1.7 gb lik bölümde 700mb kullanilan 1gb kadar boş alan var. Sizce eski sistem dosyalarinin hepsi silinmişmidir. Cmw 6.0.1.2 de bütün formatlamalara uydum ama şüphelerim var. Eski sistem kalintilarimi yoksa tamami 4.0.4 e ait dosyalar mi? Bu soruyu bilen var mi?

alprnx

alprnx

Üye
ingilizcesi iyi olanlar xda ya bakın ya acro 3.4.x kernelini felan yayınlamış mı ? final sürümü yapsınlar artık :D

sarian

Üye
CWM KURMAK İÇİN 1.7 GB LIK BÖLÜME RECOVERY.IMG DOSYASINI ATIP TERMİNAL EMULATOR İLE CWM KURDUK DİYELİM. Wipe Data/Factory Reset
Wipe Cache Partition
Ardından:
Mounts And Stroge’a girin.
Format/cache
Format/system
Format/data

Geri Dönüp ADVANCED'a girin
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery Stats
Fix Permissions

İŞLEMLERİ 1.7 GB BÖLÜMÜ TAMAMEN SİLİYOR İSE NASIL CWM HALEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYAN VAR MI PROGRAMCILIKTAN?

• Beğen
Tepkiler: alprnx
alprnx

alprnx

Üye
galiba cmw menuyu odinle dowlanding modda flaşlandıgından dolayı silinmemesi ordan olabilir ama bende tam bılmıorum

knight97

knight97

Üye
Beyler rc4+3x yoon kernelde sd swap yapilmiyormus sanirim hata veriyomus. Depolandirma yapilandirmasindan dahili hafizayi kullani isaretleyin demis bazilari . Uyg. İcin sd karti kullanmasi daha mantikli degil mi?

alprnx

alprnx

Üye
ben swap yaptım catır catır kullanıyorum

ibrahimoh

Üye
rc5 çıktı arkadaşlar bilginize :)

cardic

Üye
Merhaba telefona cmv 9 yukledim fakat sim kartimdaki numaralara nasil ulasacagim.

slvestre-99

Üye

yorumlari okuyun bu linkten galiba final versiyonu diyorlar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ben indiriyorum. Umarım şu depolamaya girince ayarlar durdu hatası vermesi sorununu çözmüşlerdir. Ayrıca final versiyonu değil.

- - - Eklendi - - -

Evet çözmüşler. Güzel olmuş.

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Arkadaşlar XDA Forumda RC5 çıkmıştır. Akşam Sadık Hocam Ekler Heralde.

h20

Üye
vidoe yapılanlardan eksta bişi yapmam gereklimi yoksa en son bide kerneli flaşlayıp ordanmı acıyım telefonu

alprnx

alprnx

Üye
oo çıktımı kullanan arkadaşlar nasıl oyun performansı stabillik felan ? r5 üstüne gene 3x yoon aprohite kuralımmı

• Beğen
Tepkiler: caneira07
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
oo çıktımı kullanan arkadaşlar nasıl oyun performansı stabillik felan ? r5 üstüne gene 3x yoon aprohite kuralımmı
Güzel kurabilirsin. Depolamaya girince ayarlar çalışmayı durdurdu hatası vermesi sorununu çözmüşler.
Ben bir de üstüne 3x Yoon kurdum. Bravia, xloud, thunderbolt da kurdum. Daha da güzel oldu.

slvestre-99

Üye
Güzel kurabilirsin. Depolamaya girince ayarlar çalışmayı durdurdu hatası vermesi sorununu çözmüşler.

hocam rc4 de telefonu yeniden baslatinca pin kodu istemiyordu ve internet acilmiyordu rc5 te ole bisey varmi stabil hizlimi

Üst Alt