Kerim.
Üye
Evetyanlış anladınız performans konusunda derken performans düşünü kastetmedim Performans ve Stabiliteyi Artırma konusunda sdswap işleminin sdcard'a zararlı olduğunu yazmışlar
- - - Eklendi - - -
bu doğru mu?
Evetyanlış anladınız performans konusunda derken performans düşünü kastetmedim Performans ve Stabiliteyi Artırma konusunda sdswap işleminin sdcard'a zararlı olduğunu yazmışlar
- - - Eklendi - - -
bu doğru mu?
aslında zararı varda o kadar değil neden derseniz hafıza kartını ısıtıyor ve ram alışverişinde ona daha fazla elektrik yediğide muhtemel yani oc kadar zararlı değilne tür bir zararı var?
- - - Eklendi - - -
hiç sdcardı kullanan rom yok mu napıcaz ozaman stock rom mu geçicez?
en fazla hafıza kartından 1-2 en fazla 3 ay yerValla bi nexus fena olmazditopluca s2 veya nexusmu alsak bizde napsak koyak galaxy w ya :SAD:AS![]()

merhaba bu surum samsung i8320 yede yuklenebiliyor mu?
Merhaba , ben şu an bu romu kullanıyorum fakat samsung teleonun kendine ait uygulamaları filan yok (samsung app , social hub vs.) orjinal roma döndüğümde bunlar geri gelir mi
Valla bi nexus fena olmazdi![]()

githubta sürprizli bir bekleme var 7-8 gündür kernel sadece 3.0.60 sürümüne güncellendi ve 3.0.61 sürümüde çıktı hala güncellenmemiş inşallah kameradan fotoğraf yakalamışlardır çünkü arco önemli bir gelişme olduğu zaman genelde kerneli güncellemeyi geciktiriyo büyük gelişmelerle birliktede güncelliyo yani sadece tahmin benimki ama artık buldu bulacak gibiler kernele yazacak bir şey kalmadıTahmini olarak yeni sürüm sizce ne zaman gelicek?
iş daha kolay şu an onlar için tabi yeni sürüm ne zaman dersen githuba bak camera çözüldükten 3-4 gün sonra gelir sonrada 1 haftada 2 haftada br güncelleme gelir eskisi gibi ve zaten cm9 stable olarak kalır cm 10.1e başlar arcogithubta sürprizli bir bekleme var 7-8 gündür kernel sadece 3.0.60 sürümüne güncellendi ve 3.0.61 sürümüde çıktı hala güncellenmemiş inşallah kameradan fotoğraf yakalamışlardır çünkü arco önemli bir gelişme olduğu zaman genelde kerneli güncellemeyi geciktiriyo büyük gelişmelerle birliktede güncelliyo yani sadece tahmin benimki ama artık buldu bulacak gibiler kernele yazacak bir şey kalmadıiş daha kolay şu an onlar için tabi yeni sürüm ne zaman dersen githuba bak camera çözüldükten 3-4 gün sonra gelir sonrada 1 haftada 2 haftada br güncelleme gelir eskisi gibi ve zaten cm9 stable olarak kalır cm 10.1e başlar arco

githubta sürprizli bir bekleme var 7-8 gündür kernel sadece 3.0.60 sürümüne güncellendi ve 3.0.61 sürümüde çıktı hala güncellenmemiş inşallah kameradan fotoğraf yakalamışlardır çünkü arco önemli bir gelişme olduğu zaman genelde kerneli güncellemeyi geciktiriyo büyük gelişmelerle birliktede güncelliyo yani sadece tahmin benimki ama artık buldu bulacak gibiler kernele yazacak bir şey kalmadıiş daha kolay şu an onlar için tabi yeni sürüm ne zaman dersen githuba bak camera çözüldükten 3-4 gün sonra gelir sonrada 1 haftada 2 haftada br güncelleme gelir eskisi gibi ve zaten cm9 stable olarak kalır cm 10.1e başlar arco
ulan diyorum direkt kapatıyorum
inşallah fazla geçiktirmez 
Uygulamalarda ilj actigimda sd karti taramaya calisiyor ondan sonra hafiza kartinin kullanilabilur hafizasini gosteriyor sd kart ekle secenegini tikladigimda hesapliyor ancak tekrar bos gosteriyor lutfen yardimci olun kimsenin basina boyle hata gelmedimi telefilonu kullanamiyorumsizin sorununuz hafıza kartı değil sdcardla ilgili anlayabildiysem.Yani telefon hafızasını görmüyor telefon.sdcard yani tel hafızasına format atmayı deneyin.Yada ayarlada orada sd kart ekle gibi bişeyler vardır onu seçin.
- - - Eklendi - - -
sdcard hafıza kartı olmuyor telefon hafızası oluyor.hafıza kartı external_sdcard olarak geçer