Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

venezual

venezual

Üye
fırsat buldukca romları hep deniyorum hangisi daha iyi diye cm10 tam rayına oturmamış denedim gördüm
sadikbircan hocam seni izlemye dvam edecez cm10 dört gözle bekliyoruz zaten :D

anık

Üye
arkadaslar bende wipe dalvik cache, diye bir secenek yok videoda recower modda acinca 8 secenek cikiyor bende ise 4 secenek cikiyor neden

erdi_s

erdi_s

Üye
Valla ben döndüm beta 4e. Ne zaman kernelli surum cikar o zaman yuklerim yeni surumu

-Emre

-Emre

Üye
arkadaslar bende wipe dalvik cache, diye bir secenek yok videoda recower modda acinca 8 secenek cikiyor bende ise 4 secenek cikiyor neden

ben de tam hatırlamıyorum hangi bölümde olduğunu ama sen cwm yükledin mi?

knight97

knight97

Üye

Cwm de advanced diye bir bolum var orda olmasi lazm wipe dalvik cache nin.

anık

Üye
arkadaşlar ben telefonu yeni aldım ve hicbirsey yuklemedim daha konuda cwm recovery kullanın diyordu telefon fabrika ayarindaki gibi

-Emre

-Emre

Üye
cwm yi yuklemeden cm9 yukleyemezdiniz sakin denemeyin. konuda galaxy w cwm yükleme linki var önce orada anlatilanlari yapın

anık

Üye
ben goremedim nerde yazıyor arkadaşlar

-Emre

-Emre

Üye
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/samsung-galaxy-w-cwm-yukleme-675569.html#post5033922

anık

Üye
bilgisayar olmadığı için 2.yöntemi denedim resimdeki gibi gündü ama telefonu açıp kapadim fark yok yine aynı

-Emre

-Emre

Üye
anlatımı tam olarak oku bu cwm ile cm9 ayrı şeyler cm9 bir uygulama değil romdur sistemi değiştirir ve cihazı garantiden çıkarır yeterli bilginiz yoksa lütfen denemeyin cihazı Brick edebilirsiniz

ahmetsuha525000

Üye
Beyler ben surekli rom degistirdim durdum hepsini denedim simdi telde orjibal rom yuklu. Simdi asil soru cm9 rc2 yi kurdum fakat telefonda asiri bir yavaslama oldu ayarlar 51mb yiyor android klavyesi 20-45mb yiyor telefon fruit ninja bile oynayamadim ayni sey beta4dede vardi fakat biraz daha azdi yani android klavyesi 20-45 mb yerine 10-35 yiyordu. bu soruna bir cozum varmi yoksa herkeste boyle ? sadikbircan konu altinda sor dedi??

barisener

Üye
arkadaşlar Galaxy W'da oyun için ics romlardan hangi sürümü önerirsiniz yada başka bir rom önerebilirmisiniz? En performanslı oyun romu hangisi?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şu anki cm9 :D en iyi oyun performansı bunda

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben surekli rom degistirdim durdum hepsini denedim simdi telde orjibal rom yuklu. Simdi asil soru cm9 rc2 yi kurdum fakat telefonda asiri bir yavaslama oldu ayarlar 51mb yiyor android klavyesi 20-45mb yiyor telefon fruit ninja bile oynayamadim ayni sey beta4dede vardi fakat biraz daha azdi yani android klavyesi 20-45 mb yerine 10-35 yiyordu. bu soruna bir cozum varmi yoksa herkeste boyle ? sadikbircan konu altinda sor dedi??

Burada görmüşken söyliyim maxmem veya bigmem kerneller ram sorununuzu biraz azaltabilir.Bugün kernellerle biraz uğraştım görünce aklıma geldi.Ama daha kesin bir çözüm bulan olabilir.Bu yüzden burada paylaşmanızı istedim.Herkes düşüncesini söylerse daha kolay çözüme gidilir diye düşündüm.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kullanılabilir rami 377mb olan ve herşeyi çalışan linaro kernel yayınlandı xdada konuyu hazırlıyorum linki buradada paylaşacağım.

Kerim.

Kerim.

Üye
Burada görmüşken söyliyim maxmem veya bigmem kerneller ram sorununuzu biraz azaltabilir.Bugün kernellerle biraz uğraştım görünce aklıma geldi.Ama daha kesin bir çözüm bulan olabilir.Bu yüzden burada paylaşmanızı istedim.Herkes düşüncesini söylerse daha kolay çözüme gidilir diye düşündüm.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kullanılabilir rami 377mb olan ve herşeyi çalışan linaro kernel yayınlandı xdada konuyu hazırlıyorum linki buradada paylaşacağım.

O iyiymis

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kernel için konu açtım sabaha onaylanır artık bu saatte yönetici bulmak zor :)

- - - Eklendi - - -

Yoon kernelin özellikleri:
-Bigmem = 377mb kullanılabilir ram (hd video kayıt/oynatma sorunsuz)
-1.8ghz e kadar oc destekli.
-Linaro toolchain kullanılarak oluşturuldu.(3D performans artışı)
-Sio ve Zen io scheduler eklendi.
-Resim sıkıştırması iptal edildi.
-Governerlar eklendi(Lulzactive, Smartassv2, ondemandx, interactivex)
-Boot ekranı castagnaIT kernelinden alındı.

İndirebilirsiniz.

Konu onaylanınca ana konuya link olarak eklerim.Ana konu fazla kalabalık olmasın diye ekstra şeyler için konu linklerini ekliyorum sadece.

knight97

knight97

Üye
Kernel için konu açtım sabaha onaylanır artık bu saatte yönetici bulmak zor :)

- - - Eklendi - - -

Yoon kernelin özellikleri:
-Bigmem = 377mb kullanılabilir ram (hd video kayıt/oynatma sorunsuz)
-1.8ghz e kadar oc destekli.
-Linaro toolchain kullanılarak oluşturuldu.(3D performans artışı)
-Sio ve Zen io scheduler eklendi.
-Resim sıkıştırması iptal edildi.
-Governerlar eklendi(Lulzactive, Smartassv2, ondemandx, interactivex)
-Boot ekranı castagnaIT kernelinden alındı.

İndirebilirsiniz.

Konu onaylanınca ana konuya link olarak eklerim.Ana konu fazla kalabalık olmasın diye ekstra şeyler için konu linklerini ekliyorum sadece.
Kerneli kurdum bayagı hosuma gitti.3d performans artisi var

h_aytekin

Üye
CM9 rc2: yükledim herşey iyi ama hala kamerayı açınca bir sd kart takın hatası veriyor. gidip clas10 kart aldım takdım yinede aynı sorun. yardım edermisniz

raprudeboy

Üye
rc1 de bir şey farkettim şarj %20 ya da altında olduğunda genellikle , gelen aramada sesim gitmiyor ses de gelmiyor. tekrar başlatıp şarja takınca sorunsuz.. RC2 yi deneyeceğim birazdan bakalım.

Üst Alt