Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
hocam 3 sn bastm olmadi zaten daha uzun bassamda kapaniyor tel

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
xda forumunda çözüm olarak bu önerilmiş bir fikrim yok.

Heroata

Heroata

Üye
Oooo super walla xd elinize saglik

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bravia nın ufak tefek faydaları oluyo ama adrenaline engine denemedim ve gerek duymadım çünkü şuan yeterince hızlı zaten.Bu tür ekstralar stabiliteyi azaltır bu yüzden tavsiye etmiyorum.

fruko19

Üye
Yaklaşık birkaç aydır CM kullanıyorum ve bugüne kadar cm9 ve cm10 konularıda bahsedilen hataların hiçbiriyle karşılaşmadım çok şükür. Yalnız cm10'un daha çok eksiği olduğu için Cm10'dan tekrar cm9'a döndüm ve yükleyince oyunlarda performans bariz belli oldu, rahat rahat oyunlarımı tekrar oynamaya başladım. Şu an gta vice city yükledim orta ayarlarda takılma olmadan oynayabiliyorum. Oyun performansını ve genel performansı artırmak için cm9'da başka ne gibi ayarlamalar yapılabilir? Kernel yüklemek gerekir mi ya da romun performans ayarlarında ne gibi değişiklikler yapılmalı?

bybedirhan

Üye
Bravia nın ufak tefek faydaları oluyo ama adrenaline engine denemedim ve gerek duymadım çünkü şuan yeterince hızlı zaten.Bu tür ekstralar stabiliteyi azaltır bu yüzden tavsiye etmiyorum.

sadik bey ben henuz yeni rootlama yapacam ama en iyi secenek hakkinda bi bilgi edinemedin siz bir yol gosterirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim

erdi_s

erdi_s

Üye
Yaklaşık birkaç aydır CM kullanıyorum ve bugüne kadar cm9 ve cm10 konularıda bahsedilen hataların hiçbiriyle karşılaşmadım çok şükür. Yalnız cm10'un daha çok eksiği olduğu için Cm10'dan tekrar cm9'a döndüm ve yükleyince oyunlarda performans bariz belli oldu, rahat rahat oyunlarımı tekrar oynamaya başladım. Şu an gta vice city yükledim orta ayarlarda takılma olmadan oynayabiliyorum. Oyun performansını ve genel performansı artırmak için cm9'da başka ne gibi ayarlamalar yapılabilir? Kernel yüklemek gerekir mi ya da romun performans ayarlarında ne gibi değişiklikler yapılmalı?

Performans ayarlarinda 16 bit seffafligi isaretlersen oyun performansi artar ama grafik kalitesi duser

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sadik bey ben henuz yeni rootlama yapacam ama en iyi secenek hakkinda bi bilgi edinemedin siz bir yol gosterirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim
Cm9 son sürüm+linaro kernel son sürüm.(142 de link var)
En iyi performans ve stabilite birada bu şekilde.Eğer rootlama için en iyi yöntemi soruyorsanız recovery ile yapmak en basiti.

knight97

knight97

Üye
En iyi performans ve stabilite birada bu şekilde.Eğer rootlama için en iyi yöntemi soruyorsanız recovery ile yapmak en basiti.

Ben 142 teki.kernelin stock voltage ve uv sini denedim ikisindede bir.degisiklik.goremedim performans olark ve orjinal kernele dondum. (Maxmem olani denemedim 423 ram olani)

m.talha

m.talha

Üye

423mb ram nsl yapılıyor ya :(
bi anlatır mısınız?

- - - Eklendi - - -

rc2 linki nerede?
konu başlığındaki link beta 4 un de ?

knight97

knight97

Üye
423mb ram nsl yapılıyor ya :(
bi anlatır mısınız?

- - - Eklendi - - -

rc2 linki nerede?
konu başlığındaki link beta 4 un de ?

http://api.viglink.com/api/click? for...13560925704264
Bu link rc2 ye aittir. Burdan indirebilirsin.
Ayrıca 423 mb ramlik maxmem kernelini 142.sayfadaki.linkten indirip cwm recovery den rom atar gibu yuklyeceksin zaten boyutu 3 mb

barisener

Üye
arkadaşlar flash player çalışmıyor bende sizde de öyle bir sorun var mı?

knight97

knight97

Üye
Hayır yok genelinde calstı flash player 11.1

barisener

Üye
bendeki sürüm beta 3 acaba sürüm kaynaklı olabilir mi ? birden fazla flash denedim 11.1 ama olmadı?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Arkadaşlar acilen telefonun rootunu kaldırıp orjinal rom yüklemem gerekiyor.Sadece odin ile orjinal rom yüklersem rootu geri kaldırırmıyım?

fruko19

Üye

barisener

Üye
Arkadaşlar acilen telefonun rootunu kaldırıp orjinal rom yüklemem gerekiyor.Sadece odin ile orjinal rom yüklersem rootu geri kaldırırmıyım?

konuda orjinal romla ilgili bilgi verilmiş romu at ve telefonu fabrika ayarlarına çek

knight97

knight97

Üye
barisener google a Flash player 11.1 apk yaz arat cıkar zaten. indir kur mutlaka calısması lazım

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
konuda orjinal romla ilgili bilgi verilmiş romu at ve telefonu fabrika ayarlarına çek

Odin ile orjinal romu yükledim fakat telefon açılırken samsung yazısı olan animasyonlu kısmı tekrar ediyor hep :( Açılmıyor allah rızası için yardım edin arkadaşlar

EDIT: Arkadaşlar hallettim şükür cwm ile wipeları yapmayı unutmuşum wipe işlemlerini yapıp kurdum romu :)

Üst Alt