xda forumunda çözüm olarak bu önerilmiş bir fikrim yok.
Bravia nın ufak tefek faydaları oluyo ama adrenaline engine denemedim ve gerek duymadım çünkü şuan yeterince hızlı zaten.Bu tür ekstralar stabiliteyi azaltır bu yüzden tavsiye etmiyorum.
Yaklaşık birkaç aydır CM kullanıyorum ve bugüne kadar cm9 ve cm10 konularıda bahsedilen hataların hiçbiriyle karşılaşmadım çok şükür. Yalnız cm10'un daha çok eksiği olduğu için Cm10'dan tekrar cm9'a döndüm ve yükleyince oyunlarda performans bariz belli oldu, rahat rahat oyunlarımı tekrar oynamaya başladım. Şu an gta vice city yükledim orta ayarlarda takılma olmadan oynayabiliyorum. Oyun performansını ve genel performansı artırmak için cm9'da başka ne gibi ayarlamalar yapılabilir? Kernel yüklemek gerekir mi ya da romun performans ayarlarında ne gibi değişiklikler yapılmalı?
Cm9 son sürüm+linaro kernel son sürüm.(142 de link var)sadik bey ben henuz yeni rootlama yapacam ama en iyi secenek hakkinda bi bilgi edinemedin siz bir yol gosterirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim
Cm9 son sürüm+linaro kernel son sürüm.(142 de link var)
En iyi performans ve stabilite birada bu şekilde.Eğer rootlama için en iyi yöntemi soruyorsanız recovery ile yapmak en basiti.
Cm9 son sürüm+linaro kernel son sürüm.(142 de link var)
En iyi performans ve stabilite birada bu şekilde.Eğer rootlama için en iyi yöntemi soruyorsanız recovery ile yapmak en basiti.

423mb ram nsl yapılıyor ya
bi anlatır mısınız?
- - - Eklendi - - -
rc2 linki nerede?
konu başlığındaki link beta 4 un de ?
Performans ayarlarinda 16 bit seffafligi isaretlersen oyun performansi artar ama grafik kalitesi duser
Arkadaşlar acilen telefonun rootunu kaldırıp orjinal rom yüklemem gerekiyor.Sadece odin ile orjinal rom yüklersem rootu geri kaldırırmıyım?
konuda orjinal romla ilgili bilgi verilmiş romu at ve telefonu fabrika ayarlarına çek
Açılmıyor allah rızası için yardım edin arkadaşlar