Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ya görüntülü görüşme ayarı diye bişey yok.Android sisteminde görüntülü görüşme diye bir özellik yok bunu daha kaç kere söylicem.Bazı androidli telefonlar için üretici firmalar bu desteği kendisi sağlıyor.Android sistemi için elde hiçbirşey olmadan bir kaynak olmadan görüntülü görüşme yazabilirim ben o firmalar kadar iyiyim diyorsanız buyrun yapın herkes custom romlarda kullansın.

Radyo konusu içinde defalarca kez açıklama yaptım.Cm romları radyo barındırmıyor.Yani radyo çalışıyor ama roma eklenmiyor çünkü cm kaynağında böyle birşey yok.Ben asla olmayacak dedikçe niye her yeni sürümde ısrarla bunları soruyorsunuz anlayamıyorum.

Radyo isteyenler için konuya o kadar çözüm yolu ekledim bi zahmet onu kullanın.Görüntülü görüşmeyide kullanmak isteyen bu romu kullanmasın.

Yani kısacası bu saatten sonra eksik diyebileceğiniz herşey için kaynakta yok bu yüzden hiçbir zaman roma eklenmeyecek yada eklenemeyecek diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: erdi_s ve raprudeboy

ahmetalp1

Üye
Cm9 suan cm10dan daha iyi.Simdiye kadar galaxy w icin hep boyleydi.Cm10 kararlı surume gecene kadarda boyle devam edicek

- - - Eklendi - - -

cm9 icin yeni bir linaro ve maxmem kernel daha :) 423 mb ram destekli versiyonu var.Rame onem verenler deneyebilir.Ama maxmem elbette kamerayı bozuyor.
sadık hocam benim tek derdim oyun performansı cunkü ben yüksek grafikli oyunları oynamak istiyorum 20 gblık bi oyun yuklüyorum tele ama gta vice cityde falan kasmalar yasıyorum telefonun snırları belli sınırı asmak istemekde sacma olur ama hız ve oyun performansı acısından cm9 mu cm10 mu ayrıca kernel3 ü kullandgım icin cm10 da kamera yok o yüzden 450 küsürlük ramı kullanmak daha mantıklı geliyor bana :)

A{Y}D{I}N

Üye
merhabalar arkadaşlar ben bu romu kullanıyorum fakat rehber üzerinde ismin üzerinde parmağımızı kaydırdığımızda arama yapmasını ters kaydırmada mesaj kısmına geçmesi için bir eklenti varmı ?? ve arama kısmında tuş kombinasyonu için türkçe karaekter eklentisi varmı ? bunlar olmadığından dolayı başka arayıcılar kullanmak zorunda kalıyorum teşekkürler.

raprudeboy

Üye
supercharger ,oc vs denedim bundan sonra , hiç ayar yapmadan direkt kurulum daha iyiydi =) şimdi sıfırdan tekrar kurmak icin girdim RC1 sürümü gelmiş deneyeceğim bakalım. Tekrar teşekkürler

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sadık hocam benim tek derdim oyun performansı cunkü ben yüksek grafikli oyunları oynamak istiyorum 20 gblık bi oyun yuklüyorum tele ama gta vice cityde falan kasmalar yasıyorum telefonun snırları belli sınırı asmak istemekde sacma olur ama hız ve oyun performansı acısından cm9 mu cm10 mu ayrıca kernel3 ü kullandgım icin cm10 da kamera yok o yüzden 450 küsürlük ramı kullanmak daha mantıklı geliyor bana :)
Cm9 daha iyi.Ben cm9 beta4 ve gta vice city 1.02 kullanıyorum draw distance %40 screen resolution %60 visual effects low ve dynamic shadows off şeklinde kasma olmadan oynayabiliyorum.Üstelik hiçbir mod kullanmıyorum.Verdigim kernel birde linaro yani 3d performansında %30 üzerinde artış sağlıyor ve birde maxmem kullabırsanız bence gta vice city de kasma sorunu yüksek grafik seviyesi ile dahi olmaz.

slvestre-99

Üye
hocam rc1 i denedinizmi nasil

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazıkki internetim cok yavas indiremedim daha :(

- - - Eklendi - - -

Ne yazıkki internetim cok yavas indiremedim daha :(

ahmetalp1

Üye
Cm9 daha iyi.Ben cm9 beta4 ve gta vice city 1.02 kullanıyorum draw distance %40 screen resolution %60 visual effects low ve dynamic shadows off şeklinde kasma olmadan oynayabiliyorum.Üstelik hiçbir mod kullanmıyorum.Verdigim kernel birde linaro yani 3d performansında %30 üzerinde artış sağlıyor ve birde maxmem kullabırsanız bence gta vice city de kasma sorunu e yakın grafik seviyesi ile dahi olmaz.
o zaman cm10 stabil hale gelene kadar cm9a dönüş vakiti geldi :) teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

verdigim linaro demişsiniz o linaroyu hala anlamadım icindemi geliyor yoksa baska bi yerden yükleyip telefona mı yüklüyecegiz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır linaro kernelin desteği.Yani kernel kodlaması linaro toolchain kullanılarak yapılmış.Bu şekilde 3d performansı artıyor.

erdi_s

erdi_s

Üye
radio çalışıyormu son sürümde.
Birde anlamadığım bu görüntülü görüşme ayarını bilerek mi yapmıyorlar yoksa yapamıyorlarmı ?

:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

ahmetalp1

Üye
V1.1 maxmemi indrip flaslamak yetiyor o zaman degilmi ?

- - - Eklendi - - -

ayrıca cm10 daki gibi build.prob varmı acaba cm9 da ?

ali1792

Üye
bu versiyonu yükleyip kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba bu versiyon kamera destekli 3.x kernel mi kullanmaktadır

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Ah be arco 3x kernelin yol açtığı sorunları düzeltmeden rc sürüm çıkartıyorsun...Halbuki ne kadar sevinmiştim rc1 çıktığına

fayn88

fayn88

Üye
Rc 1 cikmis arkadaslar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
V1.1 maxmemi indrip flaslamak yetiyor o zaman degilmi ?

- - - Eklendi - - -

ayrıca cm10 daki gibi build.prob varmı acaba cm9 da ?

Build.prob bir mod değil sistemi etkileyen bir dosya.Benim paylaştığım sadece üzerine birkaç mod ve tweak eklenmiş hali.İsteyen bu modları bulup elle tek tek ekkeyebilir ama cm9 için bunlara gerek yok çünkü bu düzeltmeler çok önceden yapıldı zaten.Cm10 içinde bu düzeltmeler roma eklendiği zaman build.prob mod ve tweak lerine gerek kalmayacak.

Ve evet sadece kerneli flashlamak yeterli.Linaro için ekstra bir ayar yada yükleme gerekmiyor.

raprudeboy

Üye
=) installation aborted diye hata aldım geri beta4 ü de kuramadm :D windows yüklü bir pc bulursam orjinal rom yükleyip ardından tekrar sıfırdan kuracağım bakalım.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
bu versiyonu yükleyip kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba bu versiyon kamera destekli 3.x kernel mi kullanmaktadır

Yeni sürüm hala 2.6.35 üzerine kurulu.3.0.55 kerneli kamera oldukça sorunlu olarak bir destek sağlandı.Cm9 alpha sürümlerindekine benzer bir şekilde.Kamera driverlarının kaynaktan derlemesi başarılı oldu.Ama yakın zamanda çalışan bir kamera ve 3.0.55 kerneli ile rc2 gelir diye beklemeyin çünkü daha sadece driverların kaynaktan derlenme hatasına çözüm bulundu.Daha hala kamera kullanılamıyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Cm9 icin oc destekli kernel var mi?(wifi ve cekme durumu sorunsuz olacak)vqrsa link verir misiniz?

-Emre

-Emre

Üye
Peki yine direk romu mu kuruyoruz cm9 üstüne Wipe işlemlerini yapmadan?

Üst Alt