peki hocam flash player calısmaya devam eder mi yoksa romu yükledikten snra flash player da mı yüklüycez
playde flash player yok ki hocam nasıl güncelleme yapıcam ki bi de ben simdi x-plore dosya yöneticisinden flash playerin apk dosyasını kopyalasam romu yükledikten snra kursam olur mu calısır mıForumda Flash Player'ın son sürümünü bulup indirin. Yükledikten sonra Paly Store'dam güncelleme yapın ben öyle çalıştırıyordum
eywallah hocam cok yardımcı oldun bna sn yaForumdan indirip kurduktan sonra Play Store'da Yüklü Uygulama listesinde bulabilirsin Flash Player'ı.
bu son sorum olcak cwm yada rom yüklemek icin root sartmı rootsuz da yapılır mısaolasın kardesim artık gerekli bilgileri aldım sayende ve artık atma zamanı geldi diye düsünüyorumCWM yüklerken root yaptığımı hatırlamıyorum direk yükledim peşine rom attım. Zaten rom atınca telefon rootlanıyor kendisi

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardes bu kernel bu roma yukleniyomu..yukleniyosa ne getirisi olur acaba...
overclockta yapabilirsin tabi ama xda daki bence en iyi kernel bu zaten en büyük özelliği linaro ile yazılması ben bu kerneli kullanıyorum memnunum ama ayarlardan 16 bit şeffaflığı kaldırınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardes bu kernel bu roma yukleniyomu..yukleniyosa ne getirisi olur acaba...
Arkadaslar genel bir cevap yazıyorum herkes kendine gerekli kısmı bulsun buradan tek tek alıntı yapmak çok uğraştırıyor kusura bakmayın.
Oyunların grafiklerini ayarlayan farklı gpular için olan oyunları oynamamıza imkan veren bir program var.chainfire 3d programı bunu yapıyor
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Elindeki cihaz ile şimdilik bu kadarını yapabiliyorum.Tek tek alıntı yapıp cevaplayamıyorum.Telefonum servisten gelince ilgilenmeye çalışacağım.
biraz beklemeniz lazım 3x kernelinede eminim linaro uygulanacaktır hoş şu an da linaro var hızını hissediyoruz isterseniz açtığım konulardan kerneli yükleyebilirsiniz linaro ne derseniz 30 fps hzında çalışan uygulamalar linaro ile 60 fps hızında çalışıyo ama castagnalitte 16 bit şeffaflık nedense stabiliteyi düşürüyo yüklersiniz 16 bit şeffaflığı kaldırınhocam ılk olarak cevap ıcın tesekkur ederım fakat benım bahsettıgım farklı gpular ıcın olan oyunları adrenoda calıstırmak degıl mesela soyle ornek vereyım galaxy wonder subway surfu kasıyor donma yok fakat fps dusuklugu hıssedlıyor dıger telefonlara gore mesela ben bu oyunun efektlerınden odun verıp kasmamasını saglayabılecegım bır program varmı
Bu arada herkese soruyorum subway surf sızdede kasıyor mu bırde flash playerı yuklememe ragmen dızımagdakı falan dızılerı acamıyorum eskı romda alayını muthıs bır akıcılıkla ızlıyordum.